Arama sonuçları: *

1. B

İnstagramim sürekli olarak çöküyor

Arkadaşlar selam, Instagram’da ciddi bir sorun yaşıyorum. Uygulama sürekli çöküyor ve beni atıyor. Özellikle kendi ana hesabımda bu sorun çok sık oluyor. Neredeyse her girdiğimde uygulamadan atıyor, artık kullanılamaz hale geldi. Cihazım Samsung galaxy S23 Fe.(android 16 one ui 8) Aynı telefonda...
  2. B

HP victus 15-fa1000 modeli sesi git gide azalıyor

Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi oyun oynarken veya video izlerken ses ilk saniye olması gerektigi gıbi ama sornasında ses azalıyor beni artık çok rahatsız etmeye başladı bu olay araştırmama rağmen hiç bir şey bulamadım birçok insan bu durumdan muzdarip.
  3. B

İnstagramdaki yenilikler ana hesabıma ya gelmiyor ya da çok geç geliyor.

Selamlar, başlıkta da gördüğünüz üzere Instagram'da kullandığım ana kişisel hesabıma yenilikler ya gelmiyor ya da çok geç geliyor. Örneğin, planlanmış mesaj gönderme özelliği yan hesabımda varken, 2017 oluşturma tarihli ana hesabımda yok. Bunun dışında Android kullanıcısıyım; normalde story'de...
  4. B

Paket değiştirmek istediğim için oyunu iade edip başka paket almak istiyorum

Merhabalar bende forza horizon 5'in standart paketi var hala indirimdeyken iade edip premium paketi almak istiyorum şuanda bi ilerlemem var eger ıade edıp premıum paketı alırsam ılerlemem kaldıgım yerden devam eder mi?
  5. B

Pc durduk yere mavi ekran veriyor

ilk senin yanıtını gördüm hocam denedim şuan problem yok teşekkür ederim ikinizede bir sorum daha olacaktı bellek bütüblüğünü kapat seçeneğini kapatmam bir sorun yaratmaz değil mi uzun vadede?
  6. B

yaklaşık olarak 3,4 kere yedim ortadaki olan hatayı atıyorum
  7. B

hem rar hem de zıp halıne getırmeye calıstıgımda dosya buyuk hatası verıyor yanlıs bır sey mı yapıyorum acaba
  8. B

minidump dosyasını nasıl atabilirim bilgilendirebilir misin?
  9. B

Birkaç gün önce bilgisayarı aldığımdan beri ilk defa mavi ekran yedim garipsemedim bugün tam 4,5 kere sadece chrome ve valorant açılırken mavi ekran yeyip durdum valorantı açmaya çalışırken oldu hep nedenini bilen var mı acaba?
  10. B

1000/1000 internetim olmasına rağmen epicte ve steamde oyunlar yavaş iniyor.

aynı sorunu yaşadın ve aradığında çözdüler değil mi yanlışım yok?
  11. B

teşekkürler yardımın için dram bulunan SSD nedir açıklayabilir misin? 1728762316 Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.
  12. B

pardon gözümden kaçmış dediğini yaptım ama şuanda yine aynı. hızlarım 70 80 i görüyor ama disk max 30 mb yazdığını gordum sonrasında hızlı bir şekilde yazma duruyor indirmeyi beklıyor sonra tekrar yazıyor şeklinde devam ediyor
  13. B

tamamdır bakacağım teşekkürler (y)
  14. B

ethernet seçeneğini bulamadım gözükmüyor 1728760989 SK hynix PC801 HFS512GEJ9X101N yazan model bu
  15. B

crystal disk marktan mı bakmam gerek?
  16. B

evet ssd kullanıyorum ama anlayamadım. 1728760378 şu anda hızımı 20mb/s sabitlediğimde diskle beraber stabil durmadan çalışıyor 20mb/s indirirken 20mb/s yazabiliyor sanırım diskimle alakalı sizin dediğiniz olayı tam anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz?
  17. B

Merhaba yaklaşık bir kaç gün önce türknetin 1000/1000 internetine geçtim her şey çok güzel fakat pcde kullandığım zaman indirme devam ediyorken yazma duruyor sabıt kalıyor bir süre sonra hızlı bir şekilde artıyor nedenini tam anlayamadım sanırım diskim kaldırmıyor interneti, internet hızlı fakat...
  18. B

rampage r36 drop mikrofonu ses almıyor

Merhaba bende rampage r36 drop var belki 3 yıldır kullanıyorum bayadır oyun oynamadıgımdan mikrofonu takmıyordum yaklaşık 1 2 haftadır ne kadar ugrassamda ses arada geliyor kontrol ettiğimde arada gelmiyor daha once mıkrofonumda bir sorun yoktu temazsızlık vs mi var hiç bilmiyorum ne yapmam...
  19. B

Victus 15 fps değerlerim bi anda düştü

Merhabalar RTX 4050 75 watt'lı i5 13500h'lı 16 gb DDR 4 3200mhz'li HP Victus 15 laptopa sahibim bi kaç gündür valorantta düşük fps alıyorum öncesinde 200 aşağısına inmiyorken şu an bazı modlarda 60 ları görüyorum ortalama 100 fpslerde dolaşıyor öncesinde oyun içi bir kere kontrol etmiştim fps...
Geri