Arama sonuçları: *

1. F

Yurtdışı android telefon açma ve öneri

Arkadaşlar merhaba yurtdışı android telefon almak istiyorum ama bazı telefoncular açtırma oluyor bazilari açtırma olmuyor diyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi S25 ultra düşünüyorum 30-40k arasına önerilerinizi degerlendirebilirim
  2. F

Valorant Renk ayarları??

Teşekkürler hocam düzeldi otomatik hdr ı kapatınca
  3. F

Valorant Renk ayarları??

Tık yoktu hocam tiki seçip yönetici başlattım olmadı
  4. F

Valorant Renk ayarları??

4070ti valorantı sildim yükledim hocam
  5. F

Valorant Renk ayarları??

Hocam bende ara sıra valorant oynuyorum dün girdim ekran aşırı derecede parlak girmeden once Msi güncelleme bildirimini baslattip geri durdurmustum geride bulamadim böyle oldu sildim yükledim olmadi bilginiz var mı acaba 1732455236
  6. F

Valorantta parlaklık sorunu

Arkadaşlar merhaba çok fazla oynamıyorum dün bilgisayarı açtığımda MSI guncellemesi paneli açıldı guncelle dedim daha sonra iptal ettim ardından valoranta girdim parlaklık o kadar fazla ki etrafı bile goremiyorsun diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
  7. F

Klavyesi olan veya sonradan klavye ile kullanabileceğim 5-10k tablet önerisi

arkadaşlar selamlar dışarda sürekli yanımızda taşıyacagız word excel programlarını kullancağız o yüzden klavyeli olmasını istiyoruz huawei nin kendinden klavyeli modelleri var matepad 11 10500 tl fiyat bandında güzel duruyor ama daha ucuza bir model var mıdır tabletler genel olarak klavyesiz...
  8. F

Sessiz ofiste kullanmalık klavye f/p

teşekkürler hocam şuan o düşünceye geldim muhtemelen bunu alacağım gibi duruyor
  9. F

hocam almışkende biraz değsin diye baktım bu modellere sizin önerdiğiniz piranha modeli var mı
  10. F

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-corsair-k55-rgb-pro-membrane-ch-9226765-tr-oyuncu-si-fiyati,1160029604.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g213-prodigy-kablolu-oyuncu-si-fiyati,8758754.html...
  11. F

biraz bakayım birkaç memran klavye buldum onlar ofis kullanımına uygun olur mu peki biraz daha güzel duruyor ama ses seviuesi nasıldır https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hyperx-alloy-core-rgb-hx-kb5me2-tu-kablolu-oyuncu-si-fiyati,550679904.html 1729537462 çok farklı bir kullanımı var hocam...
  12. F

hocam araştırırken mk345 versiyonu karşıma çıktı onunla bu arasında hangisi daha mantıklı olur.
  13. F

1500 tl ye kadar ofiste yanımdakileri rahatsız etmeden kullanabileceğim f/p ürün arıyorum çok fazla dandik klavye var güzel bir öneri çok iyi olur
  14. F

İnceleme Huawei Matepad Air İnceleme!

Tamamdır hocam biraz bakayım bulabilirsem değiştiririm bulamazsam kalsın öyle teşekkür ederim sağolun
  15. F

Hocam merhaba tablet geldi iki gündür inceliyorum çok hoşuma gitti birkaç özelliğini değiştirmek istiyorum değiştirmedim klavyede yazı yazarken sürekli kelime önerisi yapıyor ben bunu istemiyorum, birde Office programı ilk ay ücretsiz sonra paralı wps ofis de aynı ofis programı gibi değil mi ...
  16. F

Hocam merhaba benim excell ve word gibi uygulamalarda isim oluyor youtundan ders dinliyorum Huawei min kendi sitesinden sipariş verdim daha elime ulaşmadı herhangi bir sıkıntı yasarmiyim bu programlarda farklı sıkıntılar çıkıyor mu acaba çıkarsa iade nasıl oluyor kaç gün süresi vardır
  17. F

ofiste kullanılacak notebook önerisi 15 20k

merhaba arkadaşlar ofiste kullanabileceğim aynı zamanda yanımda sürekli taşıyabileceğim boyutu küçük olursa daha iyi olur gibi autocad sta4cad vb programları rahat çalıştıracak bir notebook arıyorum hiç ilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  18. F

Uzaktan kumandalı araba

Arkadaşlar selamlar yeğenime uzaktan kumandalı araba almak istiyorum 500 1000 TL civarında önerisi bilgisi olan var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  19. F

27 inç fulhd monitör tavsiyesi

İkincil ekran olarak kullanacağım belki masaya hafif çapraz koyarım acaba kavisli olmasi bana sıkıntı yapar mı ne dersiniz hocam
  20. F

27 inç fulhd monitör tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar ikinci monitör olarak almak istiyorum ana monitörüm LG 27 inç boyutları aynı olsun diye 27 inç olarak düşündüm fiyat performans olabilir 3 4 5k civarı önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun
Geri