Arama sonuçları: *

1. starmaster

M4 Mac Mini vs M3 Air

Naptınız hocam
  2. starmaster

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

30k sadece kasa. RGB filan olmasın.
  3. starmaster

ORTALAMA 30K CİVARI SİSTEM ÖNERİSİ

: --- ### Önerilen Bilgisayar Sistemi (25.000 TL - Ekran Hariç) **Toplam Tahmini Fiyat: ~24.500 TL** (Bütçenize uygun şekilde optimize edildi) #### 1. İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600X - **Fiyat:** ~5.500 TL - **Neden:** 6 çekirdek ve 12 iş parçacığı ile rekabetçi oyunlarda yüksek FPS sunar...
  4. starmaster

Monster Hazır Sistem

Bu nasıl , 30 -40 arası tavsiye
  5. starmaster

Android Honor 200 vs poco X6 pro hangisi¿

128 GB var piyasada sıfır olarak. Oyun oynamadan bile çok geride kaldı 128
  6. starmaster

Android Honor 200 vs poco X6 pro hangisi¿

Honor 200 vs poco X6 pro hangisi¿ Oyun oynamıyorum. Sosyal medya kullanıyorum ekran açık kalıyor. Çok uygulama yüklüyorum. Gt2 pro var durduğu yerden ısınıyor şarjı bitiyor
  7. starmaster

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

Ne büyük dertler var
  8. starmaster

Millenicom dolandırıcılığı

Şok nete geç
  9. starmaster

1 Aylık Ücretsiz Storytel Kampanyası

Arada 10 kat fark var
  10. starmaster

sistemime erişen çinli (Virüs)

11. starmaster

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

Eğer teknik bilgin varsa , tüm ayarları ben yaparım diyorsan en ucuzu en iyidir. Yoksa param var uğraşamam öyle zenginim ben dersen TTNet , ve Superonline
  12. starmaster

Youtube Aktif Çalışan Adblocker Önerisi

Hocam 300 e nerede buldun
  13. starmaster

Youtube Aktif Çalışan Adblocker Önerisi

Pi diye bir adblock var
  14. starmaster

Cevap: Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi? Bu sorunun cevabı, kullanıcının ihtiyaçlarına, beklentilerine ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Windows 11, Windows 10'un en iyi özelliklerini alıp çalışmak ve oynamak için rahatlatıcı bir yer oluşturacak şekilde iyileştiren yeni bir işletim...
  15. starmaster

🔥İndirim 12.999 TL Lenovo IdeaPad Slim 3 Intel Core i5 12450H 8GB 512GB SSD Freedos 15.6"

Şu biraz daha iyi değil mi bu fiyata https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-1-15alc7-amd-ryzen-7-5700u-8gb-256gb-ssd-156-fhd-freedos-tainabilir-bilgisayar-82r4006etr-p-HBCV00004J8MVV?magaza=iyifiyatburada1&url_src=and-product-detail
Geri