Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ asus rog cetra II core almayı düşünüyorum önerilerinizi alırım

Usta aldın mı? Ben de aynı şekilde senin gibi cloud 2 ses kartına takıp kullanmayı düşünüyorum. Aldıysan tatmin etti mi
  2. C

1,5K-1,7K Gaming Mouse Önerisi

Bütçeni 2000'e kadar çıkarabilirsen Razer Deathhadder V3 öneririm 1 yıldır kullanıyorum palm tutuş için oldukça ideal
  3. C

Crysis Remastered Save Sorunu

Merhaba arkadaşlar Crysis Remastered oynamaya başladım. Ancak oyun içinde oto save alıyor olarak gözükse bile öldüğümde ya da oyundan çıktığımda oyun en baştan başlıyor. Yani save almamış olarak görünüyor. Steam'dan dosya kontrolü yaptım bir hata çıkmadı. Nasıl çözülür bilen var mı
  4. C

🎧 ANKET! - Hangi marka/model kulaklığı kullanıyorsunuz?

Bilgisayar: Hyperx Cloud 2 Gündelik: JBL Tune T210
  5. C

Cyberpunk mı RDR 2 mi ?

Hocam online kısmı nasıl canlılık var mı? Genelde oyunları hikaye modu için alırım hiç online kısımla ilgilenmem ama artık online kısıma da merak salmaya başladım
  6. C

Cyberpunk mı RDR 2 mi ?

Sevdiğim belli başlı bir tarz yok hocam her türden oyuna açık biriyim. RDR 2'nin hepimizin bildiği tüm zamanların en iyisi havası beni çekerken, cyberpunk'un tekno ve cyber evreni beni içine çekiyor. 1702243878 2.0 güncellemesi ile bugları düzelttiler diye biliyorum hocam halen devam mı ediyor...
  7. C

Cyberpunk mı RDR 2 mi ?

Cyberpunk %50 indirimle 22.49 dolar RDR 2 %67 indirimle 19.99 dolara inmiş durumda Sadece birini alacak bütçem var hangisini almamı önerirsiniz
  8. C

1500-2000 TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

Şuanki fiyatı bütçemi aşıyor hocam
  9. C

Anladım hocam fakat neden? Neden XPG yada Razer yerine Akko tercih etmeliyim. Diğerlerinin yüzüne bakmıyorum diyeceğin kadar kalite farkı var mı ne gibi farklılıklar. Klavye konusunda cahilim biraz kafanı şişirdim kusura bakma hocam
  10. C

Yukarıdakileri neden önermezsiniz. Forumda XPG'yi çok önermişler
  11. C

Merhabalar 1500-2000 TL arası mekanik klavye önerileriniz nelerdir? Aşağıdaki iki klavye arasında kaldım. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur. Razer V3 TKL'yi deneyimleme fırsatım oldu hissiyatı hoşuma gitmişti. Ancak yine de pek bir bilgim yok. Bilgilendirebilecek yada alternatif önerisi...
  12. C

Steam Sepetim Nasıl ?

Alan Wake harici diğerleri kütüphanem de var. Alan Wake Remastered Epic Games kütüphanem de bulunuyor 1700332308 Bütçemi aşıyor maalesef. Alternatifi olarak Metro serisini almıştım zamanında
  13. C

Steam Sepetim Nasıl ?

Steam dolara geçmeden önce böyle bir sepet yaptım. Eklememi önerdiğiniz oyun var mıdır?
  14. C

Steam Cadılar Bayramı indirimi mı Sonbahar İndirimi mı?

Arkham serisini ve origin'i aldım. Sanırım Mortal Kombat ve İnjustice 2'yi de alacağım teşekkür ederim ☺️
  15. C

Peki başka bir şey sorsam. Şuan Warner Bross oyunlarında %90'a varan indirimler var. Mortal Kombat 11 ve İnjustice 2 1300 küsur TL'den 132 TL'ye düşmüş paket olarak tüm DLC'ler dahil. Sizce alınır mı
  16. C

Merhabalar Steam indirimleri ile ilgili çok bilgim yok. Sizce indirimde oyun almak için Cadılar Bayramı mı beklenmeli yoksa Sonbahar İndirimleri mı? Hangi etkinlikte daha fazla oyun ve indirim oluyor
Geri