Arama sonuçları: *

1. N

Yardım monitör için tavsiyenize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba bu işlerden anlayan arkadaşlar için önerilerinize ihtiyacım var. Aslında samsung m5 akıllı monitör almayı düşünüyorum fakat ona o paraları vereceğime normal monitör alıp yanına TV box eklemekte mantıklı geliyor. İşte burada ben kararsız kaldım benim amacım ben oyun hiç...
  2. N

Bilgisayar ekranının yarısını kullanabilir miyiz?

Arkadaşlar merhaba benim pc monitör olarak evdeki vestel TV ye bağlıyorum fakat düşürdüm ekran yarısı gözükmüyor bu aralar sıkışık durumdayım bu ekranın yarısında pek sorun yok ben pc yi deneme olarak 800x600 boyutuna getirdim sorun halllolucak gibi en azından ben bu şekilde idare etmek...
  3. N

Bir türlü çözemedim anakart ssd uyumlu mu?

Yani olumsuz oluyor peki benim anakart nedir? M Key de hangisi pcle ahci ve NVMe SSD ikisinde olur mu Bu aldığım ssd çalıştırmak için çevirici var mı yoksa bunu satayım mı
  4. N

Bir türlü çözemedim anakart ssd uyumlu mu?

Arkadaşlar forum forum geziyorum bir türlü çözümü bulamadım daha doğrusu ben anlatamadım sanırım son olarak buraya yazıyorum benim kasa lenovo ideacentre 510-15abr modeli üzerinde ana kart adı lenovo 3100 /40679 yazıyor. Ben bu anakart a gittim LG s700 M.2 250 GB ssd aldım. anakart a taktım...
Geri