Arama sonuçları: *

1. M

Clair obscur expedition 33 save aktarma

oyun türünü ilk kez deneyeceğim için torrent indirdim baya hoşuma gitti ve ilerledim şimdi orjinal oyunu almayı düşünüyorum save dosyası aktarmada bi sıkıntı çıkar mı deneyen oldu mu?
  2. M

Pc için kablosuz kulaklık tavsiyesi

bütçe 3bin ama taksit imkanına göre arttırabilirim yani bu fiyata yakın kablosuz kulaklık önerileriniz varsa çok sevinirim
  3. M

Fiyat performans telefon önerisi

pek bilmediğim için buraya sordum bir önerin var mı bu fiyat aralığında
  4. M

hat takıcak ortaokula gidiyor 1739265118 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-x6-pro-512gb.html bunu önermeyi düşünüyorum
  5. M

merhaba teyzem küçük kuzenime telefon alıcak oyun oynamayı seviyor telefon güncel oyunlarda çok kasmayan biraz da kullanım süresi uzun olabilecek bi telefon almalarını istiyorum maksimum bütçeleri 20bin alabileceği en fiyat performans telefonlar neler
  6. M

sistemime en uygun ekran kartı

Asus Prime A320M-F anakart amd ryzen 3 2200g 3.5ghz islemci bu ikiliye en uygun en kaliteli ekran kartı ne tercih edebilirim 1717746689 Hiper PS-40 400W 12cm Fan Power Supply ve 2x8gb ram var
  7. M

bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

bütçeyi maksimum 3bin olarak düşünüyorum ama tabi ne kadar fiyat performans o kadar iyi olur bi de kutusu cepte kaba durmamalı o olay canımı çok sıkıyodu
  8. M

bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

çok fazla müzik dinliyorum ve kulaklığımın tekini kaybettim yeni alacağım ve dışarı ses vermeyen sarjı da uzun giden bi kulaklık arıyorum kullanıp sorun yaşamadığınız sevdiğiniz özellikleri olan kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  9. M

yeni ssd aldım bazı oyunlar açılmıyor

merhaba 1 tb ssd almıştım oyunları yükledim eski okuma yazma hızı aynı olan 240gb ssdmde sorunsuz açılmasına rağmen yeni aldığım aynı okuma yazma hızındaki 1tb ssd de açılmıyor açılmayan oyunların geneli de easy antichat kullanan oyunlar herhangi bir şey mi kurmam gerekiyor diske bilen var mı
  10. M

işlemci anakart ve ekran kartı önerisi

satma fikrini sizin mesajlarınızla düşünmeye başladım o yüzden şuan fiyat falan belirlemedim biraz araştırıp öyle karar veririm sanırım
  11. M

satan kişi siz olsaydınız kaça satardınız 3 sene oldu alalı
  12. M

sistemim şu şekilde ve artık güncel oynadığım oyunları pek kaldıramıyor ssd ve ram hariç yenilemek istiyorum AMD Ryzen 3 2200G AM4 İşlemci Asus Prime A320M-F anakart 1 x James Donkey 240GB SSD Disk 1 x James Donkey 1TB SSD Disk Hiper PS-40 400W 12cm Fan Power Supply 2x8 GB RAM GamePower Dark...
  13. M

Çözüldü✓ fiyat performans1 tb ssd önerisi

Asus Prime A320M-F anakartım suan iki tane James Donkey ssd var toplam 480 gb yükseltmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  14. M

Çözüldü✓ wifi adaptörü hakkında

evet bilgisayar için alıcam kablo çekemiyorum evdekilerin laf etmesini çekemiyorum suan da telefondan usb ile wifiyi paylaşıyorum indirmede baya bi hız düşüşü oluyo 11 12lerden 3e düşüyor bunu alsam 7 8 bile yapsa kafi benim için ayrıca önerileriniz varsa açığım
  15. M

Çözüldü✓ wifi adaptörü hakkında

alırken sadece hız değerlerine mi dikkat etmeliyim türknet 100mpbs kullanıyorum altyapım da o hızı sağlıyor...
  16. M

fm23 transfer maddesi hakkında

bu ne anlama geliyor ilk defa karşılaşıyorum yanlış anlayıp 74m kaybetmek istemem
  17. M

eafc 24 kontrolör algılama

benim kontrollörü tüm modlarda algılarken rivalsta algılamıyor titreme falan geliyor ama oynayamıyorum
  18. M

maç içi de aynısı oluyor oyuncu o yöne koşuyor
  19. M

kolu menüde algılıyor ama aynı anda mouse da algılıyor ikisi birden olunca buglanıyor kontrolörle yukarı kaydırdıkça mouseın olduğu seçeneğe gidiyor nasıl düzeltebilirim oynarken mouse çıkarmak dışında bi tavsiye var mı yoksa onu yapacağım
  20. M

Alan wake 2 alınır mı?

king seçim yap ben ödüyorum
Geri