Arama sonuçları: *

1. A

Anakart başlangıç logosunu ana monitörde gösterme sorunu

bios ayarını hep sağdaki monitörle ayarlıyorum buda benim için sorun çünkü her seferinde dik kullandığım monitörü döndürmem gerekiyo 1750712933 1 olan ortada ki monitörde 2 sağdaki 3 de soldaki monitör
  2. A

Anakart başlangıç logosunu ana monitörde gösterme sorunu

selamlar sağ monitörde gelen logoyu başlangıç logosunu ana ekranda yani ortada ki ekranda nasıl gösterebilirim bios üzerindenmi yapılıyor bu ayar yardımcı olursanız sevinirim
  3. A

Öneri ve site güvenliliği

Eyvallah kanka bana bu güven bile yeterliydi sipariş vereyim ozaman
  4. A

Öneri ve site güvenliliği

850 veya 1000 w psu ihtiyacım var ve şu sayfayı buldum sizce bu sayfa güvenilir mi? Kullandığım sistem amd 9700x ekran kartı 4070 ramlar 6400 mhz 32gb dual ,lian li 360mm lcd sıvı soğutma ve 10 adet rgb lian li fan bunları göz önüne alınarak psu önerisinde de bulunabilirsiniz
  5. A

Beyaz kasa ve işlemci önerisi

Agalar mekan bu. Beyaz kasa yapmayı planlıyorum ama şöyle bi sorun var bütçe. Ben yeni yapıcağım kasada bu sistemden parçalar kullanmak istiyorum ekran kartım 4070 12 gb 3 fanlı güç kaynağım 550 walt işlemci amd rayzen 5600 ana kart asus b450 m-k yanlış hatırlamıyorsam. Neleri öncelik verip...
  6. A

Anakart ve işlemci önerisi

Amd ddr5 atx anakart önerisi alabilirmiyim ? Kasam beyaz olucak beyaza uygun olursa sevinirim . AMD Ryzen 5 7500F işlemcim var . Daha iyisi var derseniz önerin
  7. A

Colorful 4070 rtx 12gb sistem toplama

Colorful rtx4070 12gb ekran kartlı sistem aldım ama işlemci ve anakartı yükseltmek istiyorum amd nin ryzen 7 işlemcisini ve ve anakartta iki seçenek arasında kaldım 1. Si msı mpg b550 gaming plus diğeri 2. İse msı pro b760m-a wifi işlemci amd ryzen 7 7700x 4.70hz . Bunu al bunu alma bu daha iyi...
Geri