Arama sonuçları: *

1. Fahkumram

🔥İndirim ASUS Tuf Gaming 23.8 İnç VG249Q1R 1 ms 165 Hz 3.899 TL

Legion R24E almıştım 3800e bu daha mı iyi?
  2. Fahkumram

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R24E 23.8'' 3799TL

Öğrenebildin mi?
  3. Fahkumram

Yardım Lenovo Loq 7840hs 4060 alınır mı?

Yabancı kaynaklara baktım Loq gibi şikayet bulamadım, 30'a aldım.
  4. Fahkumram

Hocam Legion Slim'ler nasıl peki 13700h 4060 olanlar? Onda da bu tarz kronik sorun var mı?
  5. Fahkumram

Acerler nasıl 165hz 3ms olanlar
  6. Fahkumram

Bilmiyordum, teşekkürler. Peki sıkıntısı olmayan model var mı? Birinin anakart gidiyor birinin hall sensörü vs. vs.
  7. Fahkumram

500tl anca indirir hocam ve daha ucuza bulamadım. Attığınızda 7535hs var bu işlemciyle aralarında çok fark var gerçekten.
  8. Fahkumram

Öncelikle herkese merhaba. https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ/LOQ_15APH8?M=82XT004CTX bu linkteki Lenovo LOQ'u ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Param Güvende ile 32500'e geliyor. Sizce alınır mı? Herhangi bir sıkıntısı var mı? Battery drain muhabbetini biliyorum ama bu 230W adaptörle...
  9. Fahkumram

AULA F75 Tuş Ataması (remaping)

Merhabalar hocam. Nasıl yapıldığını biliyorum ancak uygulama klavyemdeki alt gryi kabul etmiyor. Sorun galiba TR Alt grsinden. Klavyenin kendi driverından yapıp kullanıyorum şuan sorun yok.
  10. Fahkumram

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

çok farketmez bence senin için
  11. Fahkumram

Eğer benim gibi harfleri transparan olan tuş takacaksan kuzey daha iyi güney olunca tuşlar iyi aydınlanamıyor.
  12. Fahkumram

Gelmeden anlayamazsın maalesef. Ben de o yüzden sordum eğer netlik varsa ona göre alıcaktım.
  13. Fahkumram

büyük stok bittikten sonra azar azar gelenler kuzey diyenler vardı sanki ondan sordum. Herhangi bir tuşu çıkar led yukarda mı aşağıda mı anlarsın zaten.
  14. Fahkumram

Yeni stoğa gelen beyazlar güney mi yoksa kuzey aydınlatma mı? Kuzeyse alıcam güneyi beğenmedim.
  15. Fahkumram

AULA F75'DE ALT GR TUŞU

Evet onu da denemiştim basınca yine ctrl görevi yapıyordu. Ne uyuz bi klavyeymiş arkadaş.
  16. Fahkumram

AULA F75'DE ALT GR TUŞU

Hocam Sharpkeys indirip denedim ancak uygulama alt gr tuşunu tanımlamıyor. Klavyeniz ingilizce q mü?
  17. Fahkumram

Aula F75 Altr gr tuşu atama

Ctrl alt q yapınca oluyor ancak {, [ gibi tuşları çok kullanıyorum, alt gr olmadan gerçekten zor oluyor.
  18. Fahkumram

Aula F75 Altr gr tuşu atama

Merhabalar. Aula F75 bugün elime ulaştı. Driver üzerinden sağ ctrlye alt gr atamaya çalıştım ancak olmadı. Sharpkeys üzerinden yapınca da alt gryi tanımlayamıyor. Yardım eder misiniz?
  19. Fahkumram

AULA F75 Tuş Ataması (remaping)

Hocam Alt gr'yi Sağ ctrl'ye atayamıyorum hata veriyor. Ne yapmalıyım?
  20. Fahkumram

Aula F75 Beyaz Pudding keycaplerle

Tamam ben de bunu aldım umarım güzeldir.
Geri