Arama sonuçları: *

1. ibrhmsrck

Pttavm.com güvenilir mi?

Satıcı Emperor satıcı puanı %94 gösteriyor
  2. ibrhmsrck

Pttavm.com güvenilir mi?

Arkadaşlar bu siteden bir monitör alacağım lakin pek alışveriş yapılan bir site değil ama alacağım monitör burada cok ucuz bu yüzden almak istiyorum sizce pttavm.com güvenilir mi?
  3. ibrhmsrck

Öneri Bu monitör alınır mı??

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum genellikle fps tarzı ve birazda hikaye tarzı oyunlar oynuyorum sizce alınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/346700/msi-g321q-31-5-inc-170hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.24.5
  4. ibrhmsrck

8000₺ Gaming Monitör Önerisi

Beyler hem hikayeli oyunlar oynayacağım ama çoğunlukla fps tarzı oyunlar oynuyorum. Ekran kartım RTX 4060. 27-34 inç arası istiyorum FHD veya 2k çoğunlukla fps tarzı oynadıgım icin farketmez. Ips panel istiyorum. Bildiğiniz bir model varsa yazarsanız sevinirim.
  5. ibrhmsrck

Çözüldü✓ 7000-8000₺ 34 İnç Curved Monitör Önerisi

Yapmakm ortalama bir fiyat söyledim illa 7-8k olacak demedim insan gibi cevap verirsen sevinirim
  6. ibrhmsrck

Çözüldü✓ 7000-8000₺ 34 İnç Curved Monitör Önerisi

Varmı bildiğiniz monitör. 2k ve 144hz altı olmazsa sevinirim. + Ips panel olursa güzel olur. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
  7. ibrhmsrck

RTX 4060 için 2k Monitörmü FHD monitörmü

O zaman bu monitörü alıyorum sence mantıklımı https://www.itopya.com/msi-315-optix-g32cq4-e2-170hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr-ready-curved-wqhd-va-gaming-monitor_u23934
  8. ibrhmsrck

Sistemde amd ryzen 5500 ve rtx 4060 var hikayeli oyunlarda oynuyorum metro exodus gibi fps oyunlarıda oynuyorum valorant call of duty gibi yani ikisinide oynuyorum ve ghosting olmamasınıda istiyorum sence FHDMİ alayım.
  9. ibrhmsrck

Hangisini almam daha mantıklı FHD monitör alıp hzsi yüksekmi almalıyım yoksa 2k alıp 170hz ortalama bir monitörmü almalıyım.
  10. ibrhmsrck

7000₺ye 29 İnç üzeri Monitör önerisi

Başka önerebileceğin varmı
  11. ibrhmsrck

7000₺ye 29 İnç üzeri Monitör önerisi

Bildiğiniz 29inç üzeri 2 k ve 165hz ve üstü bir gaming monitör varmı
  12. ibrhmsrck

Gelbura .com güvenilir mi??

Bu siteden hava soğutma alacağım, sizce güvenilir mi??
Geri