Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Xbox Controller Şarj Edilebilir Batarya 699TL

Ben 2022 de 250 tl ye almıştım şu an biraz uçmuş fiyatı https://app.hb.biz/tLuFwRbRMHj8
  2. M

🔥 God of War Ragnarok 19 Eylül'de PC ye Geliyor ! 🔥

Bu fiyatlarda bize gene korsan yolları göründü.
  3. M

PC için Hoparlör onerisi

Logitech ten şaşma derim. Bütçene uygun bir logitech modeli al pişman olmazsın.
  4. M

Çözüldü✓ Pc topladim priz lazim

https://amzn.eu/d/4nIkCva Onlu olan bu üründe akım koruması yok gibi. Hem 13.500a ibaresi yok hem de ışıklı uyarı yok. Ben de akım korumalı priz almayı düşünüyorum kararsız kaldım. 6 lı olan daha kaliteli gibi. Sizce hangisini almalıyım?
  5. M

🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 4999₺

Muhteşem bir indirim. İhtiyacı olan kaçırmasın derim. Ben uzun süre bekledim indirime girmeyince Hp omen 780f9e9 aldım. 1709214371 Yaklaşık 4-5 aydır 27 inc 1080p monitör kullanıyorum çok memnunum. Görüntü kalitesinde en ufak bir pikselleşme yok. Oyunları gamepad ile oynuyorum.
  6. M

🔥İndirim Aliexpress ilk siparişe özel Xbox 9.nesil silikon gamepad kılıf 120TL

Sipariş verdim. Beğenmezsem de bi kebap yedim tadı hoşuma gitmedi sayarım🤷‍♂️
  7. M

FC24 KIRILDI MI?, EA APP FİFA 23 AÇILMIYOR

Hocam oyun kırıldıysa direkt korsan indir hiç düşünme. Ben oyunu satın aldığıma bin pişman oldum. Oyunu epic ten aldım ea den indirmeye zorluyor seni e bir de gamepad in xbox değilse steam gamepad ayarlarıyla oynamak için ea i oraya ekliyorsun. Bir oyunu çalıştırmak için üç uygulama açmak...
  8. M

İ5 11400f için max 2500tl soğutucu önerir misiniz??

Aynı işlemciyi kullanıyorum. Çok memnunum soğutucum: https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-fiyati,233903906.html
  9. M

AMD 24.1.1 indiricekler dikkat

Eski sürümün kurulum dosyası duruyor 24.1.1 i kaldırıp onu kurcam
  10. M

AMD 24.1.1 indiricekler dikkat

23.12.1 de yağ gibi akan fc24 te, 24.1.1 de anlık takılmalar yaşıyorum. Bir iki gün daha denicem sıkıntı devam ederse 23.12.1 e dönücem. 6700xt kullanıyorum.
  11. M

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

Ekteki ürünü ve extradan 2500 mah duracell pil almıştım kullanım sırasında bitince yedektekini kola, biten pili şarja takıyorum. Çok memnunum.
  12. M

EA SPORTS FC 24 321 TL

Teşekkür ederim.
  13. M

EA SPORTS FC 24 321 TL

Nays cashback nasıl oluyor hocam? Nays üyeliğim yok hiç kullanmadım.
  14. M

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Tamamen bütçe ile alakalı hocam. Bütçen müsaitse amd yi düşünme bile. Yeni çıkan driverleri korka korka yükleme mi dersin, ısınma problemi mi dersin, wattman mi dersin derdi bitmiyor. Bu güne kadar nvidia kullanmayan biri olarak yazıyorum. Hep f/p mantığıyla hareket edip hep pişman oluyorum.
  15. M

Amd Adrenalin Sürümü 23.12.1 yayınlandı

rx 6700 xt kullanıyorum. Ac Unity'de bir sıkıntı yaşamadım ama az önce prime video da film izlerken ekran milisaniyelik diyebileceğim şekilde titreme ve git-gel yaptı. Tavsiye etmiyorum 23.5.2 ye dönüş yapacağım. Zaten kurulum dosyası duruyor silmiyorum. Her zaman yeni sürümü deniyor, sıkıntı...
  16. M

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Arkadaşın dediği yöntem işe yaradı Samsung u olanlar denesin. Teşekkürler Emrah kardeş
  17. M

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Samsung u olmayanlar faydalandı, akıllı telefonlar çıktığı günden beri bir tek samsung kullanan ben faydalanamadım. Samsung a mail attım ama kibarca avucunu yala dediler.
  18. M

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Hocam undervolt denediniz mi? Bayağı bir düşürüyor sıcaklıkları.
  19. M

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Sapphire pulse modelini aldım. Alalı 1-2 hafta oldu. Çok memnunum, başta 80° lerde çalışıyordu. Undervolt ve fan ayarlarından sonra 11 dk lık furmark testinde max 74° gördüm. Ama bütçeniz varsa sapphire nitro modelini öneririm benim bütçe pulse ye yetti🤷‍♂️ 1699617601 Ben son sürümü kurdum...
  20. M

Sizce Amd mi Nvidiamı ?

Paran varsa nvidia, yok benim gibiysen amd🤷‍♂️
Geri