Arama sonuçları: *

• Users: kdrk0
  • Order by date
  1. kdrk0

Yardım OBS WEBCAM DÜŞÜK FPS SORUNU ?

Selamlar a4tech markalı 480p ve 30 fps bir webcam kameram var. Gündüz normal bir şekilde 30 fps ve olabildiği kadar akıcı fakat akşamları kamera 5-10 fps e düşüyor ve böyle sabit kalıyor. Biraz internette araştırdım bu sorunun ışık ile ilgili olduğunu öğrendim. Akşam olduğunda telefonumun...
  2. kdrk0

MODEMDE İNTERNET IŞIĞI YANMIYOR !!!

çok sağolun hocam sorunu çözdüm. Yardımlarınız için herkese teşekkürler.
  3. kdrk0

modemde 2 gün önce sorun yokt. bir yere gitmemiz gerektiği için tüm kabloları çıkartıp modemi kaldırmıştık. şimdi yine taktığımda çalışmıyor. modem sadece 2-3 gün boşta kaldı, bozulduğunu düşünmüyorum açıkçası
  4. kdrk0

dsl yanmıyor
  5. kdrk0

Modemim vodafone a ait ve evde kullanıyorum. İnternet ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanıyor, reset düğmesine basarak defalarca resetledim ve fişi çıkarıp taktım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. kdrk0

ELEKTRİK HAKKINDA ACİL YARDIM !!!

Deneyip geliyorum 1743586337 Çok tesekkürler herkese yardımlarınız icin, senin dediğin işe yaradı çok sağol (:
  7. kdrk0

Onu açmayı denediğimde otomatik geri kapaniyor
  8. kdrk0

Selamlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Oturduğum ev 3 katlı bir apartman ve ben 2. Katında oturuyorum. Tanidıklarım Bir sebep yüzunden elektrikleri kapattılar, nasıl geri açacağımı bilmiyorum. Sigorta kutularının resmini çektim aşağıda mevcut. İlk resim evin içindeki kutu, diğerleri ise...
  9. kdrk0

EN İYİ OYUN HANGİSİ ?

almak için soruyorum ve yalnız oynayacağım.
  10. kdrk0

EN İYİ OYUN HANGİSİ ?

Sizin bunlardan en sevdiğiniz oyun hangisi ? (Sadece aşağıdakilerden) 1- Hunt SHOWDOWN 2- It Takes Two 3- Dying Light 4- God of War 5- A Way Out 6- The Witcher 3: Wild Hunt
  11. kdrk0

Red Dead Redemption 2 vs Cyberpunk 2077

rdr2.
  12. kdrk0

Yardım İTOPYA SATIN ALIM SORUNU ?!?

İtopya'dan aldığım bu ürüne yaptığım ödeme 2 gündür onaylanmadı. Tahminen ne kadar süreceği hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
  13. kdrk0

Yardım KAMERA TAVSİYESİ !!

evet eskidir biraz (: hocam bu arada bilginiz varsa kamera tavsiyesi verebilirmisiniz ?
  14. kdrk0

özür dilerim, a4 tech PK 635K
  15. kdrk0

kamera ?
  16. kdrk0

kamera tavsiyesi istiyorum pc için. 1080p olmalı
  17. kdrk0

Yardım HANGİSİ DAHA İYİ ?

Selamlar, yayın için mikrofon arıyorum ve en fazla 3000 TL bütçeye sahibim. Ben birkaç tane buldum ama yinede sizlere danışmak istedim. Sizce en mantıklısı hangisi olur ? Bu arada masam bir tık dar olduğu için mouse ve klavye gibi aygıtların kablolarıyla dolaşmaması adına uzun çubuk ile uzanan...
  18. kdrk0

Çözüldü✓ 2000 TL mikrofon tavsiyesi ??!

Ne olacağı belli değil saçma sapan reklamları var. Bir keresinde girdim ürünü bedava almak için. Link falan paylaşmamı istedi yakınlarıma paylaştım fakat asla bedava olmuyor ürün. 1742645654 Sesimi olduğu gibi aktarması ve cızırtı vb olmaması yeterli
  19. kdrk0

Onları gördum hatta razer mini dikkatimi cekti ama pisman eder mi? ondan korkuyorum 1742645216 Temuya güvenim yok kankam
  20. kdrk0

Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Geri