Arama sonuçları: *

1. E

Oyuncu koltugu sorunu

beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım...
  2. E

Oyuncu koltugum mu kırıldı ?

beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım...
  3. E

Arkadaşlar bir miktar paraya ihytiacım var valo hesabımı nerede satabilirim

valo hesabımı satıcam para lazım nerede satabilirim kız arkadaşıma hediye alıcam
  4. E

Beyler acil cevap verin ya pc ye sogutucu

beyler cok sıcak kucuk masa vantilatörü aldım onu da usbyle kasaya baglıyorum guc kaynagını bozar mı acaba
  5. E

Fifada titreşim çalışmıyo

beyler sorun nedir kol her şeyi çalışıyo fakat fifada titreşim ayarı yok normal ayarlarda da göstermiyo
  6. E

Beyler fifada titreşim çalışmıyo

görürler belki diye kardesım görmeyen vardır diye
  7. E

Beyler fifada titreşim çalışmıyo

beyler dualshock4 aldım her şeyi güzelce çalışıyo titriyoda fakat oyunda titremiyo sebebı nedır yanı
  8. E

Fifada kol titreşimi çalışmıyor

kanka koskoca fifa ve ps4 kolu yani 3. parti uygulama açkken oyun calıştırılamaz diyo
  9. E

kral uygulamada titret yapınca baya titriyo çalışıyo yanı fakat oyunda olmuyı 1733221793 kanka nerede acaba 500 kez baktım
  10. E

kac kere baktım yok
  11. E

Neden kimse yardımcı olmuyo ?

yok kral bulamadım kol bluetootlu ama kablosu da var suan adaptör almadım yarın alıcam para kalmadı cepte pc ye suan baglı kabloyla belki de bluetooth acınca duzelır dıye umıt edıyorum
  12. E

valla kral modum dustu la kac gundur beklıyodum heycanla
  13. E

hocam nerden ayarlıyorsun onu 1733219547 kral uygulamada titrete bastıgımda kol acayip titriyo
  14. E

beyler fifada kol aldım dualshcok 4 her özelliği çalışıyo fifaya girdiğimde titremiyo nerede hata var anlamıyorum
  15. E

oyun ayarlarına 500kez baktım öyle bi ayar yok
  16. E

beyler yeni kol aldım ps4 daolsock her opsiyonu calısıyo uygulamada fakat fifada titreşimi yok sebebi nedir
  17. E

Fifada kol titreşim sorunu?

beyler her ayarı indirdim denedim fakat kol fifada titremyor titresim ozelligi gayyet de iyi çalışıyor
  18. E

Fifada kol titreşmiyor

daulshock kol aldım ps4 her şeyi çalışıyo fifada titremiyo sebebi nedir
  19. E

Beyler fifada titreşimi çalışmıyor

beyler ps4 kolu aldım yeni her özelliği çalışıyor titreşim dahi fakat oyunda algılamıyor titreşimi sebebi ne acil
Geri