Arama sonuçları: *

1. B

Cloud 2 mi almalıyım?

oturduğum bölgede maalesef itopya şubesi yok keşke olsa monitör almayı da düşünüyorum hem gözümle görüp düşünüp 2 sinide alırdım :(
  2. B

MSI G272QPF vs Asus VG27AQ1A

https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017...
  3. B

açtığım halde karar vermekte zorlanıyorum şuan da kullandığım monitör(Samsung 793DF) vasatın üstü bir monitör olduğu için panel seçmekte zorlanıyorum açıkçası ve ghosting ölü piksel yorumları korkutmuyor değil
  4. B

Cloud 2 mi almalıyım?

hacı 3 kulaklık arasında kaldım işte ya HyperX Cloud 2 - Rog Strix Go 2.4 - Corsair HS80 bunlardan birini alıcam kesin fakat hangisini alsam karar veremedim
  5. B

hocam bende sizin gibi düşünüyorum fakat bütçe olarak 4000-5000TL bandında arıyorum almışken iyi bir şey alıp uzun süre tekrar monitör düşünmek istemiyorum artık kafam ağrıdı ne alsam diye düşünmekten
  6. B

Cloud 2 mi almalıyım?

hocam uzun kullanımda nasıl peki baş üstünde fazla kullanımda sizce ağrı yapar mı çünkü genel olarak uzun süre bilgisayar başında çalışıyorum ekstra olarak kablosu nasıl örme kablo vs kolay kolay deforme olur mu? ve tekrar dan sorayım sizce Asus Rog Strix Go 2.4 modelini nasıl değerlendirirsiniz...
  7. B

Cloud 2 mi almalıyım?

hs80 den bahsediyordum hocam fazla açıklayıcı soramamışım kusura bakmayın ve evet hs80 aşıyor biraz bütçemi
  8. B

Cloud 2 mi almalıyım?

hocam siz nasıl kullanıyorsunuz kablolu mu yoksa kablosuz bir şekilde mi ek olarak ta kumaş pedlere sahip olduğu için müzik dinlerden yada oyun oynarken sesi dışarı vermesini istemem açıkçası böyle bir sorun çıkarır mı 1698085722 ekstra olarak bütçemi biraz aşıyor bu kulaklık
  9. B

Cloud 2 mi almalıyım?

bu sıralar çok fazla önerisini gördüm hocam da bluetooth kulaklıklara sıcak bakmıyorum + Pc anakartında bluetooth desteğim yok :/
  10. B

Cloud 2 mi almalıyım?

2000 - 2500TL gibi bir bütçem var hem oyunda güzel ses kasabileceğim hem de video, dizi, film için kullanabileceğim mikrofonu güzel bir kulaklık önerir misiniz?
  11. B

AOC 24G2SP Almam Mantıklı mı?

teşekkür ederim hocam yarın sipariş verecem inşallah 1697994677 bakalım yarın siparişi veriyorum sıkıntısız bir şekilde gelir umarım elime önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler
  12. B

ips sanırsam en az ghosting olan monitör paneli o yüzden pivotta olmuşken olsun mantığında oyunlara gelirsek fazla kasmam oyunlarda apex legends tft lol cs valorant gibi ama aynı zamanda video film ve dizi içinde eşit derecede kullanıyorum
  13. B

hocam sanırsam bu ürünü amazonun kendisi satmıyor bi sıkıntı çıkar mı sizce https://www.amazon.com.tr/AOC-Gaming-24G2SP-1920x1080-DisplayPort/dp/B09WF96MFV?tag=technopattr-21
  14. B

bu monitörde ghosting var mı hocam
  15. B

aslında masamın yanında pencere var biraz güneş vuruyor perdem ne kadar kapalı olsa da, parlaklığı o kadar sıkıntı çıkarır mı 1697982977 hocam parlaklığı nasıl sizce yanımda pencere var ışık vursa öğlen zamanlarında sıkıntı yaşar mıyım? 1697983175...
  16. B

hoporlör sıkıntı değilde parlaklık çok sıkıntı çıkarır mı sizce
  17. B

hocam muhtemelen 24 inç alıcam masam biraz sıkışık durumda
  18. B

hocam AOC 24G2SP alıyorum sonunda u yok karşılaştırmadaki gibi farklı model falan olmasın yada yanlış sipariş etmiyorum değil mi :D
  19. B

o monitöre biraz ön yargım var hocam ya 1697981332 27 inç ve va panel hocam mantıklı mı sizce kullanım amacım oyun ve dizi film video izlemek oyunlarda fazla kasan birisi değilim
  20. B

bugün verecem sanırsam siparişi hocam
Geri