Arama sonuçları: *

1. Ahmozgey

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

işlemci kullanan oyunları çok oynadağım için mesela valorant 240 fps sabit almam gerekiyor
  2. Ahmozgey

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Şuanda 4070 super ekran kartım var ve hali hazırda i5 14400f kullanıyorum ama güçsüz kaldığını düşünüyorum yanına fiyatı çok uçuk olmayacak dar boğaz yapmayacak bir işlemci öneririmsiniz
  3. Ahmozgey

Mouseyi oynattığım yer bozuluyor

ekranda parçalanmalar yaşanıyor ve alt tab yapınca veya win tuşuna basınca düzeliyor
  4. Ahmozgey

Mouseyi oynattığım yer bozuluyor

Mouseyi oynattığım zaman görüntü bozuluyor arka ekran kalıyor yenisi gözükmüyor parçalanıyor ve şu sıralar gereksiz yere pcim kasıyor ekran kartım 4070 super işlemcim 14400f
  5. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

şuanda 16 yaşımdayım rahat 7 sene düz bisiklet sonradan da 3 sene e bike kullandım (rks 250wattlıklardan değil .D) pekte bi kaza yaşayacağımı da zannetmiyorum 1756920752 hocam peki 15 yıllık deneyiminize dayanarak sağlam bir kaç tane 125 cc lik motor önerebilir misiniz
  6. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

Sıfır arayışındayım ama genede teşekkür ederim
  7. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

Kalitesi nasıldır bilemem ama biraz daha şık görünümü olan bir öneriniz var mıdır acaba 1756915859 Scooterdan sa motor tarzı var mıdır acaba
  8. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

Arkadaşımda ns 125 varmış memnunmuş o nasıldır sizce
  9. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım Başlangıç seviyesi sıkıntısız bir motor olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum
  10. Ahmozgey

Monitör önerisi 5-7k TL

Genel isteklerini belirtebilir misin Va/ips 27/24 inç fps/hikayeli oyunlar için fln filan
  11. Ahmozgey

Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar valorant türü yani pc de oynanabilecek oyunlar için bir kulak içi kulaklık arıyorum HyperX'in Cloud Earbuds modeli var bütçem maximum 1.6k herhangi bir öneriniz varsa yazarsanız eğer yoksa bu kulaklığın alınıp alınmayacağını belirtirseniz çok sevinirim
  12. Ahmozgey

Öneri 2bin tl ye kablosuz kulak üstü gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi maximum 2 bin liralık bir bütçem var şuan olarak aklımda ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık var gaming gen tr de 2bin 100 lira sizin herhangi bir öneriniz var mı ve bu kalklık alınır mı?
  13. Ahmozgey

Max 1.5k ya kablosuz kulaklık önerisi

Max 1.5k ya kablosuz kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz
  14. Ahmozgey

25000 TL'ye telefon önerisi

Dediğim gibi 25k lık bir bütçem var arada bir tryhard olmayan bir şekilde rahatça oynatacak bir telefona ihtiyacım var öneriniz var mıdır?
  15. Ahmozgey

2024 Günlük kullanım için telefon önerisi

Benim için günlük kullanımda beni sıkıntıya sokmayacak ve arada bir tryhard olmasada oyun oynayacak bir telefon önerinizi var mıdır
  16. Ahmozgey

30-35K Hazır sistem tavsiyesi

Şuan bildiğim çok hazır sisstem yok ama bütçeniz 35k ise maksimim ekran kartına 4070 yada 4060 ti işlemciyede 5. nesil intel artık en iyi hangisi varsa onu alın ben bu bütçelere amd işllemci önermiyorum
  17. Ahmozgey

Yeni sistem önerisi bütçe 30000-40000 TL arası

https://www.gaming.gen.tr/urun/464775/cherry-son-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. Ahmozgey

bu kulaklık nasıl alınır mı

aynı fiyata daha iyi bir ses kaliteli bir kualklık alırım ama konforo daha çok önem veriyorsam kablosuz alırım bu benim düşüncem
  19. Ahmozgey

Yardım Ekran kartı kendisini kapatıyor, bilgisayar çalışmaya devam ediyor.

sıkıntı olmaz diye biliyorum
  20. Ahmozgey

bu kulaklık nasıl alınır mı

kablosuz kulaklık çok takıntılı değilsen önermem
Geri