Arama sonuçları: *

1. T

kablosuz gaming Fare önerisi

Miss gibi.Razer Deathadder V2 Pro
  2. T

ASUS Rog Strıx B550-F Gaming için kasa önerisi

Aktif olarak kullandığım anakart güzel seçim tebrik ederim. Kasa olarak bunu kullanıyorum desteklemediği radyatör boyutu yok. https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-iceblade-black-7x120mm-argb-fanli-midt-atx-gaming-kasa.html
  3. T

32 GB RAM ne kadar götürür ?

R5 5600 İşlemci kullanıyorum, ekran kartımda rog 6750xt neredeyse bütün güncel oyunları aktif olarak 2k da oynuyorum ve oyun amaçlı maks ram kullanımını 26gb gördüm. Ramler 4x8 3600mhz cl16
  4. T

Bilgisayar montaj hakkında

Anakartınızın kullanım kitapçığından paneldeki switch yerlerini kontrol edin. Bildiğim kadarıyla her anakart panel switch yerleri aynı değil.
  5. T

Format Atamıyorum Siyah Ekranda Kalıyor

Arkadaşlar sorum PSU kaynaklı çıktı. Bütün donanımları tek tek kontrol ettim en son PSU kaldı PSU kablolarını tak çıkar ve bir kaç kablosunu değiştirince sorun çözüldü.
  6. T

Teşekkür ederim rafa kaldırdım PC yi bir süre sonra tekrar deneyeceğim. Durum değişirse sizlerinde haberdar ederim.
  7. T

Evet hocam
  8. T

%26 da yaptı iki sefer. Formattan önce uzun süre kullanmamıştım pcyi ama bir sorun yoktu. Parçaları diğer bilgisayarımdan söktüm, ssd ve ramlari.
  9. T

evet 1699563666 denedim malesef başaramadık
  10. T

Arkadaşlar USB ile format atmaya çalışıyorum fakat görüntüdeki noktaya geldiği zaman bilgisayar kendine reset atıyor ve siyah ekranda kalıyor uzun süredir. AMD Ryzen 3 1200AF 3.1 GHz 8MB Biostar A320MH 2933MHz AM4 mATx Inno3D GeForce GTX 1650 Twin Crucial Ballistix 8GB 3200MHz Kingston A400...
  11. T

R5 5600 için kule tipi soğutucu lazım mı?

Ne sıvı soğutucuyu nede yüksek fiyatlı sağlam bir kule tipi soğutucuya ihtiyacın yok. Stok fandan bir tık iyi bir soğutucu alsan emin ol yetecekti.
  12. T

Çözüldü✓ ANAKART VE İŞLEMCİ BİLGİ

Hayır gerekmez. İşlemci olarak da R5 5600 öneririm.
  13. T

Çözüldü✓ Bu fiyata bu sistem alınır mı?

Alınır bu fiyata gayet güzel bir sistem.
  14. T

Arkadaşlar Bu Alınır Mı?

Alınır. PSU değiştirmeni ve bir sıvı soğutucu edinmeni öneririm.
  15. T

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

Rakiplerine göre bir eksiği yoktur f/p tabi bütçeye göre daha tatmin edici monitörler mevcuttur. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2724dm-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,290450200.html Aradaki fiyat farkına göre değerlendirmeni yapabilirsin.
  16. T

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 indirim

Bir ay öncenin indirimsiz fiyatları. Bir ay önceki indirimlerde gerçekten piyasanın en altı fiyatlarda sistem toplamıştım yine Vatandan ama bu indirimler resmen şişirme.
  17. T

27" 2K +144HZ IPS Monitör önerisi

Gıgabyte G27Q 2k kesinlikle öneririm hem fiyat olarak da makul. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g27q-27-1ms-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html?gclid=CjwKCAjws9ipBhB1EiwAccEi1E4pm51xw4YvqKpXa1SYgoST-rhOR2FdnX7aig6uiHxH9pjkJvyhghoClMUQAvD_BwE
Geri