Arama sonuçları: *

• Users: s0v1m
  • Order by date
  1. S

Klavye Önerileriniz .

1000tl fiyat bandında klavye lazım (mevcut klavyemin tuşları kırıldı) - switch muahbbetini bilmiyorum, daktilo gibi olmazsa iyi olur gece oyun oynuyorum - multimedya (ses açma kısma vs.) olması benim için bir artı
  2. S

Valorant ani droplar, fps sorunu

ryzen 5 3600 rtx 3050 1704916541 genel olarak oluyordu bugün yeter dedirtti
  3. S

Valorant ani droplar, fps sorunu

Valorant oynarken en yüksek ayarlar, en düşük ayarlar fark etmeksizin side'a 3-4 smoke vs. atılınca fps düşüyor aralarda drop giriyor msi afterburner istatistiklerini aşağıya bıraktım; v-sync açık o nedenle fps sabit 144* acaba bu sorunun nedeni ne ?
  4. S

Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor.

kapak kapalı iken kaldırdığımda ekran zaten kapalı oluyor onda sıkıntı yok benim istediğim şey uyku moduna aldığımda veya uyku tuşuna basınca uykuya geçmesi
  5. S

dediğin ayar kapalı bende
  6. S

Merhaba, bilgisayar ne beklerken ne de uyku tuşuna alınca uyku moduna geçmiyor uykuya al diyince ekran kapanıyor ardından hemen açılıp beni kilit ekranına atıyor ve normal çalışmaya devam ediyor ayrıyeten kilit ekranına atıyor dediğim bilgisayarı kilitlemiyor herhangi biri açıp kullanabilir...
  7. S

Detroit tarzı oyun önerisi

Merhaba, şuana kadar oynayıpta ayıla bayıla andığım tek oyundur kendileri ve bu oyuna benzer (cidden benzer) oyun önerilerinizi bekliyorum. fakat önceden gelecek yorumları tahmin etmem gerekirse; beyond: two souls önermeyin zira oyunlarda gerilim ve korkudan hiç haz etmem (beyond korkunç mu...
  8. S

Küçük El İçin Mouse Lazım

prime fps aldım, 3-4 gündür kullanıyorum küçük ele özel bir şeyini göremedim. yine de sorun çıkartmıyor gibi bakalım
  9. S

rival 3 için ne dersin peki hocam ? prime fps baya deve hörgücü gibi bombeli kavrayabilir miyim ?
  10. S

hocalar ikinizin dediği arasında kaldım, önemli olan nokta elime oturması tekrar iade etmek istemiyorum travmam olacak artık... yorumlara baktım prime fps için birisi şu yorumu yapmış; prime fps'e daha yakın gibiyim sizce hangisini tercih etmeliyim ? 1701114921 2. el işine girmek istemiyorum...
  11. S

Mouse lazım, elim küçük her mouse'u kavrayamıyorum rampage smx r44 modelini almıştım (40mm-68mm-122mm) fakat iade etmek zorunda kaldım (kavrayamadım) bu nedenle de mouse almaya yönelik bir korkum var bütçe: 400-500?
  12. S

Benim Ekran Kartının FPS Neden Daha Düşük?

masaüstü sistem, laptoplarda watt değeri değişiyor diye biliyorum ama ? 1699110136 videodaki ayarlar ile birebir aynı ayarları denediğimde aldığım sonuçları paylaştım
  13. S

neden kartıma çöp dedin ki :/
  14. S

çıkarttım :D sanırım ana kartın max frekansını aştı ekran gelmedi anlık kalp krizi yaşadım, bios pilini çıkarıp 3200MHz çektim şuan o şekilde çalışıyor fps'e biraz olsun fark ettiğini düşünüyorum (+5 fps ?) malwarebytes torrent ile ilgili şeyler buldu yine de karantinaya al dedim avast ramde...
  15. S

kendim asus yazılımı üzerinden zararlı sınırı geçmeden birşeyler denedim evet oyuna girdiğimde oyun kapandı birden ardından eski haline döndü gta 5 orijinal windows 11 hdd kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü control'ü m2 ssd'ye kurdum bir fark yaratmadı yardımlarını bekliyorum 1699054482 ddu...
  16. S

Bu olay artık cidden sinirimi bozmaya başladı... Control oynıyayım dedim, yine aynı sorun videodaki herif neredeyse herşeyi fullüyor + rtx açıyor 60-70fps geziniyor, benim ayarlar aşağıdaki gibi; Ancak onun kadar fps alabiliyorum; Farkındaysanız rtx kapalı oynuyorum herif high'da...
  17. S

dedikleriniz ile 80-90 fps arası takılıyorum kalabalık olmayan (araç, bina, şehir içi) yerlerde anlık 120-130 gördüğüm oldu fakat dediğim üzre anlık. herhangi bir farklı sorun mu var acaba ?
  18. S

Bu arada gta 5'i hard diskten oynuyorum sorun bu olabilir mi ?
  19. S

yeni güncelledim hocam 10/31/2023 tarihli güncelleme
  20. S

Şuana kadar gelen bütün yorumlarda dediklerinizi yaptım, son fps şekli şöyle; fakat videoda 130'larda oynuyor herif 40 fps'e yakın kayıp var, ayrıyeten monitör 144hz
Top Bottom