Arama sonuçları: *

1. M

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC Toplama sistemi önerisi

Eyvallah Kral, onu not olarak aldım, parçaları tek tek bakacağım. ellerinize sağlık. 1698238459 Aynen Ekran Kartı aldım, bütçe 50 - 70 k
  2. M

Dostum hiç görmedim, gözümden kaçtı olabilir. hemen kontrol edeceğim, kusura bakmayin ne olur çok teşekkür ederim.
  3. M

Merhabalar, AMD ryzen hiç kullanmadığım için biraz uzak duruyorum, ayrıca aldığım Ekran kartı resimdeki gibidir, onun için önerebilecen bir Ryzen AMD sistem var mıdır 1698236800 Sadece oyun ve yakında yayıncı olmaya düşünüyorum açıkçası
  4. M

Merhabalar, Yükardaki yorumlarda yazdım Ekran kartı yürtdışındayken aldım, Ekran kart ve Mönitör hariç bütçem 50 - 70 K
  5. M

Merhabalar, ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144Hz 1ms Monitör elimde var. Bütçeye gelince 50 - 70 k Note: intel olursa çok iyi olur :) şimdiden teşekkür ederim
  6. M

Ekrankartı geçen hafta yurtdışındayken aldım. onun için iyi bir kasa toplamak istiyorum.bir kaç video youtube üzerinde izledim ama pek anlamadığım için buraya yazdım.
  7. M

Merhabalar, Konu Ekran kartı ilgili bana bir bilgisayar toplama önerir misiniz? Intel olursa memnun olurum Ekran Kartı tanımı : ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 OC 24GB GDDR6X 384Bit DLSS 3 Ekran Kartı olacak Mönitörüm, klavye ve oyuncu mouse var Şimdiden yardımlarınızı için teşekkür ederim.
Top Bottom