Arama sonuçları: *

1. ince memed

37-38K BÜTÇE GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Bakıcam hocam teşekkür ederim. Arada fps olarak nekadar fark olabilir sizce ? Teknoloji şans işi olduğu için sonraki teknik servise de biraz dikkat etmek istiyorum ve bildiğim kadarıyla monster bu konuda da iyi.
  2. ince memed

Ek olarak dediğim laptopun normal fiyatı 34.500TL 32GB ramlı fiyatı 36.900TL ÖZELLİKLERİ:
  3. ince memed

Merhabalar, herkese iyi forumlar. Bütçe 37-38k. Monstera firma olarak bayağı güveniyorum aklımda Monster Tulpar T5 V23.3.4 var ama RAM 32GB şeklinde güncellenecek çünkü mezuniyetimde işimle alakalı da kullanmayı planlıyorum. Şuanda bu PC'yi alsam youtube'dan baktığıma göre 3A bir oyunu rahat...
  4. ince memed

Almak istediğim ekran kartının mevcut sisteme uyup uymadığı

Ekran kartında AMD almak istemiyorum hocam teşekkürler yinede 1698232510 Hep yapıcam felan diyorum ama unutuyorum su ekran kartını felan halledeyim alıcam. 1698232555 Anladım hocam peki işlemci ve power için bir tavsiyen var mı ?
  5. ince memed

Almak istediğim ekran kartının mevcut sisteme uyup uymadığı

Merhabalar, şuanda rx580 8gblı bir sistemim var. Yeni oyunları yüksek ayarda oynamak için güncellemeyi düşünüyorum. Aklımda RTX 3060TI var. İkinci el 6-7k aralığında alacağım -daha iyi bir öneriniz varsa ona da açığım-. Aşağıda mevcut sistemim var. Power da yetersiz kalacak ama anakarta ve diğer...
Geri