Arama sonuçları: *

• Users: foxby
  • Order by date
  1. foxby

Çözüldü✓ Acer Nitro ANV15-51 güncellemeden sonra mavi ekran oldu.

O da olmamıştı, garantiye yolluyorum
  2. foxby

Yok anlatamadım, benim masaüstündeki ssd'yi taktım laptopa. Onu da algılamadı. Ondan dolayı acaba soket mi dedim
  3. foxby

Hocam benim ssd'yi de görmedi bu bilgisayar, acaba SSD soketi mi arıza yaptı la
  4. foxby

Bilgisayarı güncelleme sırasında kapatmadım zaten, güncelleştir ve kapat'a basıp ayrıldım odadan. Döndüğümde direkt mavi ekran vardı 🤣 baktım SSD hiçbir şekilde görünmüyor, masaüstü bilgisayarıma taktığımda da okumadı, ikinci ssd'yi taktım mecburen. Temiz kurulum yapıyorum şuan
  5. foxby

SSD'i masaüstü bilgisayarıma taktım, hiçbir şekilde görmüyor.
  6. foxby

Herhangi bir kaynak var mı dosyaları kurtarabilmem için, ders dosyalarım olmasa hiç problem değil ama dediğim gibi ders dosyaları olduğundan dolayı kurtarabilmek istiyorum.
  7. foxby

İnaccesable boot device yazıyor altta sadece
  8. foxby

Selamlar, bilgisayarımı kapattığım sırada, güncelleştir ve kapat'a bastım. Tekrar açılmadı ve mavi ekran vermeye başladı. İçinde ders dosyalarım vardı, kurtarmanın bir yolu var mı acaba?? Ya da güncellemeyi geri almanın bir yolu.
  9. foxby

Sistemimi yükseltmek istediğim için elimdekini satmayı düşünüyorum.

5000 serisi düşünüyorum hocam
  10. foxby

Maalesef takas düşünmüyorum. Sistemimin ederini öğrenip ona göre hareket edeceğim.
  11. foxby

Merhaba, daha yüksek bir sisteme geçmek için elimdeki sistemi satmayı düşünüyorum. Bilgisayarımı 2024 Haziran ayında aldım. Sizce ederi ne kadar? Monitör 24 GAMEPOWER BULL T10 180HZ 0.5MS FHD FLAT Bilgisayar Kasası MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ PSU Micro-ATX Gaming Kasa Ekran Kartı MSI...
  12. foxby

Çözüldü✓ Acer Nitro ANV15-51 / driver güncellemesi sırasında mavi ekran aldım

Çok teşekkür ediyorum, mesajınızdan sonra tekrar format attım. Tüm driverları (wifi'dan seslere kadar) hepsini tek tek bulup kurdum. Güncellemelerini ise windows update'den yaptım.
  13. foxby

Çözüldü✓ Acer Nitro ANV15-51 / driver güncellemesi sırasında mavi ekran aldım

Merhaba, fiyat açısından bana uygun olduğu için Acer Nitro ANV15-51 aldım. Bugün elime ulaştı, w11 kurdum. Wifi driveri yoktu kurdum. Daha sonrasında driver booster ile güncellemelerini yaparken, bazı bileşenlerde "Kayıp sürücü" yazıyordu. Güncellemenin bitmesini bekledim fakat bir süre sonra...
  14. foxby

Kredi Kartı Ekstre Borcunu Yatırdım.

Evet evet, zaten öyle olması gerekiyor. Dediğim gibi borcum kalmasın diye yatırdım. Bir baktım - görünüyor. Onu da yatırayım dedim azalmadı arttı. Şaşırdım kaldım.
  15. foxby

Sabah ilk mesai saatleri içerisinde yapacağım zaten. Gece olduğu için müşteri temsilcisi bulamadım :D Ufak bir korktum o yüzden buraya danışayım dedim.
  16. foxby

Arkadaşlar merhaba,. Akbank kredi kartımın borcunu sıfırlayacaktım. 2k kadar bir limitli kartım vardı, borcunu ödedim. Ekstre kısmında güncel dönem borcu -600 yazıyordu. Allah Allah bu nasıl oldu derken, yatırmam gerekiyor sanırım diyerek 600 küsur para yatırdım. La bu defa da -1500 yazdı. Ben...
  17. foxby

Bilgisayar ekran kartımı algılamıyor.

Öncelikle selam, elimde HP Pavilion Gaming 15-dk2028nt laptop var. Ekim ayı gibiydi sanırım birden kapandı ve açılmadı. Güç tuşuna basınca 5 saniye yanıp daha sonra tekrar sönüyordu, başka tık yok. Yaklaşık 1 ay laptop kullanmadım ve daha sonra bir bilgisayarcıya götürdüm. Konuştuğum zaman...
  18. foxby

Asus Radeon Rx 6650 XT uygun ram ve ssd önerisi yapar mısınız?

Belirttiğim gibi Hepsiburada limitimden yararlanacagim için diğer siteleri kullanamıyorum. Bu yüzden bir tık sıkıntılı durum benimki
Geri