Arama sonuçları: *

1. samet fidan

🔥İndirim GANK İndirimli Ekipmanlar

Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah Gaming Mouse | GANK Bu alınır mı? Emsali daha çok iyisi var diyen soylesin razer kullanıyorum roll kismi ayda bir bozuluyor
  2. samet fidan

Bu bilgisayar alınır mı alınırsa hangi monitör yaninda iyi gider

Bu sistem de alır mı o kadar
  3. samet fidan

Bilindik oyunlar cs fps genelde bazende hikayeli
  4. samet fidan

Peki bu kasaya 240 hz monitor gider mi sence
  5. samet fidan

Kanka 30 a iyi mi yani bu kanka başka önerin olur mu indirimde flan olan
  6. samet fidan

https://www.itopya.com/itradeonamdryzen57600gigabyteradeonrx7700xt12gb32gbddr5500gbm2ssdamdrade_h29718
  7. samet fidan

Arkadaşlar max 30 k oyuncu kasası öneri

Arkadaşıma oyun oynamak için kasa istiyoruz her şey dahil de olabilir monitör vs hariç de olabilir en güzel şu an indirimde olan flan varsa birkaç saat içinde alcaz kasa için bütçe 30 k lütfen anlayan uzman biri tavsiye verirse çok sevinirim şurdan alın şu kasayi diye misal direkt olarak alıcaz
  8. samet fidan

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

https://www.gaming.gen.tr/urun/42828/asus-tuf-gaming-k1-mekanik-hisli-turkce-rgb-oyuncu-klavyesi-90mp01x0-bkya00/ bu klavyeyi aldım 400 tl parolaparadan geldi nakit 939 tl de iyzico dan geldi
  9. samet fidan

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/42828/asus-tuf-gaming-k1-mekanik-hisli-turkce-rgb-oyuncu-klavyesi-90mp01x0-bkya00/ bu klavyeyi almak istiyorum arkadaşın yazdıklarını tek tek yapıyorum şu an ilk defa hesap açıyorum her iki uygulamada da fakat ödeme kısmında şu maddeyi anlamadım 4. Ürünü...
  10. samet fidan

Türk Telekom taahhüdüm bitti acil yeni kampanya

Arkadaşlar kampanyalara bakıyorum uçuk fiyatlar benim şu anki 230 tl sınırsız sosyal medya+30 gb internetti fakat süresi bitti tavsiye verebilecek var mı bilinmeyen Bir yöntem flan
  11. samet fidan

Öneri bluetooth kulaklık öneri 700 tl

arkadaşlar gün içinde genelde kız arkadaşım ile çok konuşuyorum o yüzden konuşma ses alma ve ses gitme kısımları önemli var mı bi tavsiyesi olan ? benim buldugum bi tane var...
  12. samet fidan

Türk Telekom sınırsız internet bitiyor neye gecmeliyim?

Arkadaşlar türk Telekom sınırsız sosyal medya ve 20 GB internete 220 TL ödüyorum maalesef bu ay son buluyor başka bir operatöre gecebilirim tavsiyeniz nedir daha önce de bu kampanyayı zorla bulmuştum var mı öyle çok iyi tarifeler ona geçeyim
  13. samet fidan

Yardım dosya biçimi desteklenmiyor veya hasarlı xiaomı ?

arkadaşlar selam xiaomi telefonlarda kendi özel albüm kısmında videolarım vardı fakat şu an girdiğimde (dosya biçimi desteklenmiyor veya hasarlı) yazısını görüyorum ve ayrıntılara girdiğimde dosya tipi .jpg flan olmuş saçma bir şekilde ve işin kötü yanı ne dosya tipini seçebiliyorum ne de...
  14. samet fidan

Öneri Temudan klavye buldum uygun ve güzel geldi ne diyorsunuz ?

Max 1 k o da çok beğenirsem ne olduğu belli değil aynen de yorumları ve alanların attığı videolar baya hoşuma gitti açıkçası
  15. samet fidan

Öneri Temudan klavye buldum uygun ve güzel geldi ne diyorsunuz ?

https://share.temu.com/V7o7dRSn2GA Ürün bu arkadaşlar fotoğraflı yorumlarına Flan baktım alınır mı
  16. samet fidan

Yardım 1000 TL param ver cekemiyorum

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim Daha önce seneler önce bu uygulamaya para atmıştım solana Coin olarak şu an çekmek istiyorum var mı nasıl olacağını bilen 1 k ediyor o kadar solana klavyem yoktu klavye param çıkmış olur yardım ederseniz çok sevinirim çekmeye çalışıyorum Wallet...
  17. samet fidan

Yardım DS4 tek kolu çift olarak görüyor

arkadaşlar biri çakma biri orjinal iki kolum var fakat bilgisayardan fifa 22 blur gang beasts gibi oyunlarda yani hepsinde tek bir kolu 2 kolmuş gibi görüyor sorunu bir türlü çözemedim ve ayrıca kollar oyun içinde xbox kolu gibi görünüyor var mı bunun bir çözümü arkadaşlarımla oyun oynamak...
  18. samet fidan

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

bitmiş kanka
  19. samet fidan

Kartı sanal kart ile yaptım ve para çekmedi hata veren kısım adres kısmı ise doğru bir adres gir yurtdışındaolan
  20. samet fidan

yaptım sonunda kendi hesabımdan girmiş otomatık şimdi düzelttim oldu
Geri