Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 18 inç Laptop Çantası Önerisi

Eyvallah teşekkür ederim. Çanta bulmak çok büyük sıkıntı bu cihazlara epeydir bakıyordum.
  2. E

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Merhaba, davet atabilir misin bana da? Steam kodum: 1077295483
  3. E

Aynen sırt çantası tercihimdir. Şu an herhangi bir bütçem yok çünkü piyasası nasıl bilmiyorum ama uygun fiyatlı olmalı. 1727009883
  4. E

Anker SoundCore Life Q30 vs Space One Hangisini Almalıyım?

q30 kullanıyorum. Uygulama desteği güzel aynı anda 2 cihaza bağlanma olayı da iyi. Ses kalitesi çok hoşuma gidiyor ama full seste ses seviyesi biraz az gelebilir. Sonradan alışırsın. Tek sıkıntı sağ kulaklığa dokununca anc modu arasında geçiş yapıyor bazen tıklayınca transparan moda geçiyor.
  5. E

Arkadaşlar Asus G18 bilgisayarım için laptop çantası arıyorum fakat bulamadım. Bilgisayarımı iyi koruyacak, içine malzemelerini de koyabileceğim f/p çanta arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. E

Çözüldü✓ 13k Civarı F/P Laptop Önerisi

Bir Arkadaşıma bakıyorum. Tercihen 0 istiyor. En fazla zorlasan GTA 5 girer o da nadiren.
  7. E

Pazarama Güvenli midir? Air pods pro 2

Pazarama İş Bankası iştirakı bir pazar yeri. Yani müşteri hizmetlerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum ama satıcıyı araştırmak lazım.
  8. E

Bir arkadaşım için bakıyorum bende 4080 li makina var. Tercihi 0 olmasından yana oldu.
  9. E

Yüksek lisans yaparken kullanılacak, arada oyun da oynatabilecek f/p laptop arıyorum. Fiyat biraz daha esneyebilir. Bir adet laptop buldum bence çok makul ama yine de işlemci biraz eski gibi geldi. Buradan inceleyebilirsiniz. Her türlü öneriye açığım. Asıl amaç en f/p ürünü bulmak. Lütfen...
  10. E

Yardım Kablonet FTTH'da Ping

Eyvallah teşekkür ederim.
  11. E

Sunucudan kaynaklı olabileceğini düşündüğüm için zaten valorant pingimide ekledim. Onun üzerinden yorum yapmak daha kolay olabilir diye düşündüm.
  12. E

Şehir neresi 2ms baya iyiymiş.
  13. E

VDSL kullanırken 15 alıyorum hız testinde pingi. Hizmet sağlayıcı farklıydı. Tabi bağlandığım sunucudan olabileceğini düşündüğüm için Valorant üzerğndeki pinge baktım. Tabi karşılaştırmam için birilerinin yorumlaması lazım.
  14. E

Yardım Bilgisayarımda Olmayan mikrofon ve Kulaklık Var Gözüküyor ACİLL YARDIM

Ses ayarlarında devre dışı bırak seçeneği vardı sanırım. Oradan devredışı bırakırsan görünmez.
  15. E

Merhaba arkadaşlar. Konya'da yaşıyorum birkaç aydır Kablonet GPON internet kullanıyorum. 500mbps paketim mevcut. Hız testinde ping yüksek gibi geldi hem hız testi sonucunu eke bırakıyorum. Denemek için Valoranta girdim oradaki pingim14. Konumuna göre pingim yüksek mi?
  16. E

Yardım İnternet Ankastre Bağlantısı

Şimdi orayı denedim de olmadı.
  17. E

Yukarıda mı takmam gerekiyor sayısız olan yere?
  18. E

Daire no 4 orada yazıyor da anlamadım nereye takmam gerektiğini.
  19. E

Minellicom a geçirdim interneti. Eski internet babamın üstündeydi onu iptal edip kendi üstüme aldım. TT ekibi binaya gelip portu aktif edip etiketleme yapmış ama daireye girecek yerin ankastre bağlantısı yapmamış. Nereye bağlamam gerek yardımcı olur musunuz? Aşağıda görseller mevcut. Daire 4 de...
  20. E

❌İndirim Bitti! Rtx3070Ti'Lı Acer Laptop 32,999₺🔥🔥

3070ti ekran kartına göre fiyatının güzel olduğunu düşünüyorum. Piyasaya çok hakim değilim fakat ürünü alan arkadaşıma araştırıp ben önermiştim bu cihazı. Araştırdığım kadarıyla en F/P ürünlerden biri. Tabi almayı düşünüyorsan kesinlikle kendi araştırmanı yapmalısın.
Top Bottom