Arama sonuçları: *

1. E

KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

eyvallah hocam bunu SSD alınca deneyeceğim.
  2. E

🗣️Wi-Fi Sinyalleriyle Görünmez Takip🕵️

Endüstriyel AP'lerde 3 radyo veya daha fazlası bulunuyor. Bu radyoların biri sadece sinyal dinlemek ve performans metriklerini görmek için oluyor. Yalnız standart bir adaptör ile olur mu ona bakmak lazım.
  3. E

🗣️Wi-Fi Sinyalleriyle Görünmez Takip🕵️

İncelemek lazım, ilgi çekici.
  4. E

KC3000 üzerinde soğutma bloğu gibi değil de ped gibi bişey vardı sanırım ondan dolayı 5 derece daha serin. 1766738067 Soğutma bloğunun gözle görülür faydası var mı, test ettin mi etkisini?
  5. E

Günlük kullanımda sıralı yazma/okuma hızlarının düşmesi önemli değil rastgele okuma/yazma hızları düşmesin yeter ki. Bu konuda laptop kullanımında performans fark edecektir illaki ama kabul edilebilir seviyede olur diye tahmin ediyorum. Tabi alıp deneyene kadar tahminden öteye gitmez. Samsung...
  6. E

Ben de laptop üzerinde kullanacam. Isınıp hızlarda ani düşüş olduğunu söylediklerini hatırlıyorum. Biri de laptopa sığabilecek harici ssd soğutma bloğu paylaşılmıştı bir konuda fakat onun da ne kadar faydası olur bilemedim.
  7. E

Hadi yaa, hiç haberim olmadı.
  8. E

Samsung SSD'nin fiyatı mı düşmüştü?
  9. E

ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

Yonga üreten firmalar belli. Asus RAM üretse bile alacağı firmalar üretim hatlarının çoğunu kiraladılar. Yani RAM sektöründe ismini görmekten başka hiçbir işe yaramayacak.
  10. E

KC3000 9k ya bulmuştum şimdi de Kioxia denk geldi sanırım Kioxia'yı alacam.
  11. E

Anne babaya Redmi 14C 9.999Tl alınır mı

Kendim de redmi kullanıyorum fakat imkan varsa anne babana başka marka al en kötü reklamlarıyla osuyla busuyla uğraşmasınlar. C modelleri zaten en baz model erkenden ömrü bitebilir.
  12. E

NZXT H7 Flow RGB 2024 Edition İçerisindeki PSU Marka/Model Nedir?

PSU'suz versiyonu da vardı sanki bu kasanın.
  13. E

Laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım

Süründürecek kadar drop yoksa idare etmek için 10/10 çözüm olur
  14. E

Laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım

iş yaparsa güzel çözüm
  15. E

OpenAI, 2029a kadar DRAMlerin %40ını satın aldı!!

Dananın kuyruğu nerede kopacak bakalım.
  16. E

Tektaş Mücevherat Mağazası Hk.

Ankara Kızılay Büyük Çarşı iiçerisinde bulunan bir kuyumcuymuş. Instagram reklamlarında karşıma çıktı biraz araştırdım. Yerel bir esnaf Sahibinden ve siteleri üzerinde satış yapıyorlar. Sahibinden üyeliği 8. yılında. Pırlanta tektaş yüzük için fiyatları çok makul gördüm. Google yorumları 5...
  17. E

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

Bak böyle dedin laptopun satılmasını bekliyordum sistem dizmek için direk çekesim geldi ya
  18. E

🔥İndirim 9800x3d 20.888 TL + 9 Taksit

9950x de 23200 görünüyor bende indirimlerle beraber. 9 taksit onda da var. Satıcı DFS Bilgisayar, ne kadar güvenilir satıcı acaba?
  19. E

❌İndirim Bitti! 15.029 TL MSI SPATIUM M480 PRO 4 TB

Şunun 2TB modeli indirime girse de alsam. 4TB çok iyi fakat 15k da para yani.
  20. E

🔥İndirim Thull Apex G4X4 2TB SSD 7086TL

Marka hakkında bilgisi olan aydınlatsın.
Geri