Arama sonuçları: *

1. E

NEXT 65” 144HZ MİNİLED ÇIKTI

Web sitelerinde görünüyor. Buradan bir bakın hele.
  2. E

Antalya 3. Piyade Eğitim Tugayı Hakkında

Bedelli askerliğimi yapacam. Burada askerliğini yapmış arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  3. E

RTX 5070 + DDR5 İçin 9700X mi 9800X3D mi? Oyun + After Effects + VM Kullanımı

Birden çok sanalı eş zamanlı kullanacaksan 8 çekirdek yetmeyebilir.
  4. E

Yardım 2k Civarı Sesi ve Mikrofonu İyi Olan Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

CMF Buds 2 Plus modelini almıştım. Çok yoğun kullanmasam da memnunum. Ses seviyesi, baslar ve tizler hoşuma gitti. Telefon görüşmelerinde fena değil, daha iyi olmasını beklerdim. Yani kötü değil iş görüyor fakat daha iyi bir beklentim vardı. Neyse uygulaması muazzam. Yönetimi özellikleri çok...
  5. E

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Bu linkten bak bir de. Filtreler kısmında kredi kartı seçebiliyordun. Belki daha ucuza bir seçenek daha bulabilirsin.
  6. E

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Saymayı düşünüyorsan alayım diyecem de alabilsem taksitli alacaktım.
  7. E

❌İndirim Bitti! Kingston kc3000 2 TB 9300 tl

Bitmiş sanırım alamadım
  8. E

❌İndirim Bitti! Samsung 990 Pro 4TB 7450-6900MB SSD 18659 TL

29k gösteriyor, yemişler ürünü.
  9. E

Deadlock oyununa davet atabilecek var mı

Davetiye almak için Steam'den alışveriş yapmış olma gibi bir şartı var mı?
  10. E

Altını nerden almak daha mantıklı?

Bankanın kurlarını kontrol edince neyin ne olduğu belli olur. Bankadan bankaya da kurlar fark ediyor.
  11. E

Hp Omen 16-ap0004nt Açılmıyor

Diskin bozuk olabilir.
  12. E

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

en kolay yöntem araba varsa yakıt almak.
  13. E

🔥İndirim NextStar YE-75IDWG11 75'' 190 MiniLED TV 49.880,00TL

65 inc modeli gelse fiyatı abartılı olmazsa ben de alacağım da bir türlü gelmedi.
  14. E

Yardım 1.000 megabit internet için UGREEN CAT6 25 metre kablo sorun çıkartır mı ?

CAT6 kablo seçimi okey de. İşin bir de yalıtım kısmı var. U/UTP, F/UTP, U/FTP, F/FTP, S/FTP. Sağlam bişey olsun, hızımı etkilenmesin ben pimpirikliyim dersen F/UTP falan bakabilirsin. 1768768455 Elektromanyetik parazit hızını etkileyebilir. Kabloyu geçirdiğim yerlere dikkat et.
  15. E

Laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım

Eğer stabilse 10/10 idareten kullanmak için birebir.
  16. E

Yardım Tws kulaklık önerisi

CMF Buds 2 Plus modelini almıştım. 2k civarı fiyatı vardı Kasım ayında şu an ne durumda bilmiyorum fakat uygulama desteği ve ses dengesi iyi gelmişti bana. Bir bakınmanı tavsiye ederim.
  17. E

❌İndirim Bitti! VATAN'da TV ve Elektronikte web e özel %15 indirim var

Bu akşam da devam eder mi acaba TV almam lazım
  18. E

Shein indirimli ürünler

link paylaşabilir misin?
  19. E

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

1000 tl kredi duruyordu son taktiklerden bir haberim. Kuponla birleştirip bişeyler alayım bari. İndirim kuponu var mı?
Geri