Arama sonuçları: *

• Users: mhtzb
  • Order by date
  1. M

RTX 4070 düşük GPU kullanımı ve FPS problemi

Şaka yapıyorsunuz değil mi? Daha düşük işlemciyle aynı kartı hatta daha yükseğini kullananlar var. Piyasadaki bütün hazır sistemler bundan daha düşük işlemci kullanıyor. Ayrıca zaten 1440p ultrada oynadığımı söylemiştim. Maalesef.
  2. M

Bütün oyunlarda aynı RDR2, Forza 5 aklına ne gelirse. Her şey güncel yani en azından anakartın sitesindeki versiyonları yüklü
  3. M

Ben 130 görmüyorum bile..
  4. M

MSI programı yüklüydü sildim düzelmedi ayrıca format attıktan sonra hiç bir şey yüklemeden sadece oyun yükledim gene aynı. Bios üzerinde bir ayar varsa bilmiyorum yada anakartın direk kendisinde fiziksel bir tuş varsa limit koyan.. (önceki sistemimdeki anakartta cpu için vardı ama gpu için böyle...
  5. M

V-sync kapalı. Hem nvidia ayarlarında hemde oyunlarda kapalı.
  6. M

Baktım kapalı :(
  7. M

win10 denedim fakat forzada denemedim. Otomatik açık geliyorsa açıktır ellemedim. 2 gün pcden uzağım bakamayacağım
  8. M

Biraz şans olmuş ekran görüntülerinde.
  9. M

1080p monitör ile denedim sonuç aynı hiç bir fark yok
  10. M

Merhaba, oynadığım oyunlarda ekran kartı kullanımı düşük seviyelerde kalıyor ve bence buna bağlı düşük FPS alıyorum. İşlemci kullanımı da düşük. DLSS açık veya kapalı fark etmiyor. Oyunların hepsini yüksek ayarlarda 1440p çözünürlükte oynuyorum. Ayarları düşürsem bile kullanım çok az azalıyor...
Geri