Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar fan sesi anlık yükselip geri düşüyor nasıl çözebilirim.

onunla ilgili olduğun düşünmüyorum fan hızlarıyla alakalı bir durum sıcaklık 35 derecede %50 oranında kullanıyor 40 üstüne çıktığında %60 oranında kullanıyor çok anlamadığım içinde dokunmadım
  2. M

benim fanlar 140 lık hepsi eski pc de bu kadar çıkmıyordu onunla da kıyaslıyorum galiba psikolojik olarak yardımların için çok teşekkür ederim
  3. M

soğutma hariç kaç fan takılı sende, ben takarken bir yanlışlık mı yaptım acaba
  4. M

Toplamayı bilen bir arkadaşımla beraber topladım MX-5 kullandık macun olarak yok mesela google üzerinden bir siteye giriyorum 1saniyelik 55 derece olup tekrar 40'a düşüyor ek olarak fanları mı yanlış taktık acaba diye düşünüyorum 1734443910 fanlar kaç rpm de çalışıyor gördüğüm kadarıyla aynı...
  5. M

3-4 gün önce topladım daha sıfır
  6. M

Merhaba arkadaşlar, Lian Li Lancool 3 kasa ve Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB sıvı soğutma kullanıyorum. CPU sıcaklığım boştayken ortalama 40 derece civarında, ancak tarayıcıda bir sayfa açtığımda anlık sıcaklık 55-60 dereceye kadar çıkıyor. Bu durumda fanlar hızlanıyor ve sonrasında sıcaklık...
  7. M

PC topladım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

kanka max bütçem 95 yani kendim topladım bir kaç foruma falan bakarakta hiç bir bilgim yok ramı ileride arttırmayı düşünüyorum. varsa farklı tavsiyelerin uyumlu olmadığını düşündüğün bir parça ona tekrar bakayım 1732579785 teşekkür ederim yardım için
  8. M

diğer parçalar uyumlu mu peki birde kasa için bir önerin var mı ?
  9. M

bütçemi aşıyor onu aldığım taktirde
  10. M

önerilerinize açığım bazı parçaları vatandan almayı düşünüyorum o yüzden ekledim
  11. M

İşlemci : AMD Ryzen 9 7950X3D = 22000 Anakart : MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) = 7700 İşlemci soğutucu : THERMALTAKE WATER 3.0 360mm ARGB = 3000 Ekran kartı : RTX 4080SUPER = FİYAT ORTALAMA 40-50 ARASI RAM : XPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade Siyah RGB DDR5 6400MHz...
  12. M

80-90K arası sistem önerisi

Teşekkür ederim attığın parçaları not aldım, forumu gören diğer arkadaşlarında tavsiyelerini alıp ona göre karar vereceğim
  13. M

80-90K arası sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba, 4080 Super'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Hazır sistemlerde taksit imkanı çok olmadığı için farklı sitelerden parça parça taksitle almayı planlıyorum. Bütçem 80-90K arası. Bu bütçeyle ne gibi bir sistem toplayabilirim? Önerilerinize açığım. İşlemci olarak "X3D" serisi...
Top Bottom