Arama sonuçları: *

1. O

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Bu problem bence kablo kaynaklı Kaliteli bir kablo ile deneme yaptın mı?
  2. O

Yanlış anlama amacım muhalefet olmak değil ama 5+1 zaten monitörle aynı fiyat😅
  3. O

control center uygulamasını açtıktan sonra oyun araçları yazan yerde resim karesi hızını göster diye bir seçenek var ona basarak kapatabilirsin.
  4. O

Abi renk ayarlarını yaptıktan sonra foruma da atabilir misin?
  5. O

Öncelikle alanlara hayırlı olsun Kolaylık açısından söylüyorum:Microsoft store üzerinden lenovo display control center isimli uygulamayı indirerek monitör ayarlarını uygulama aracılığıyla yapabilirler. Parlaklık ayarlamada acayip pratik oluyor.
  6. O

Donanim Arşivi'ni̇n paylastiğı moni̇tör alınır mı?

ghosting ve ölü pikselle yok çok şükür, oyunda yırtılma için bir şey diyemem maalesef. tek oynadığım oyun asetto corsa onda da yırtılmayla karşılaşmadım.
  7. O

Donanim Arşivi'ni̇n paylastiğı moni̇tör alınır mı?

27inç olan modelini kullanıyorum 3 haftadır legion y27-30 modeli çok şükür bir problem yok. laptoptan direkt 27ye geçince başta çok büyük geldi ama alıştım:) Monitör ayakları Abdullah abinin dediği kadar var çok şık duruyor.
  8. O

🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 27" 0.5ms 180Hz Amd Freesync Premium IPS

[/USER] teşekkür ederim. tüm usb girişleri aktif şuan. beklediğimin çok üstünde çıktı monitör, çoğu kişi piksel sayma falan demiş ama 1karış mesafeden bakmıyorsanız öyle bir şey yok bence.
Geri