Arama sonuçları: *

1. T

Adanaspor'u nasıl satın alırım?

En azından nasıl yapacağımı soruyorum bu yaşta koşup koşup alacağım demiyorum ne kadar para lazım önemli biri olmam lazım mı şartlar neler ve sende bunu anlayamıyorsun.
  2. T

15 yaşımdayım diye ergen mi olmak zorundayım yazık sana yemin ederim herkes senin gibi ergenliğe girmiyor.
  3. T

Çok komik ergen seni düzgünce bir şey soramıyorum forumlara gelen cevaplara bak.
  4. T

Biliyorum ben sadece nasıl gereken paraya ve makama sahip olurum diye soruyorum zaten bu yaşta bu bütçeyle hemen alacağım demiyorum ne gerekiyorsa yaparım
  5. T

Anca dalga geçersin sen bir şey bilmediğin için, bilgin yoksa cevap yazma 1698503395 Anca gülüp dalga geçersiniz ciddi bir şey soruyorum gelen cevaplara bak 1698503465 Valla daha önce donanım arşivi forumda çok ergen var demişlerdi foruma 5 dakika sonra kayıt olduktan sonra anladım ne demek...
  6. T

Arkadaşlar selam, öncellikle lütfen dalga geçmeyin konu troll değil zaten gerçekten içime böyle bir hayal doğdu, bilenler bilir şu an Adanaspor çok kötü günler geçiriyor malum başkanımız yüzünden taraftar artık stada gelmiyor gitgide amatöre düşüyoruz ve başkan sağ olsun takımın yakasına...
Top Bottom