Arama sonuçları: *

• Users: kunta
  • Order by date
  1. K

Yardım Hyperx Cloud 2 Driver ses sorunu

yeni driver update ile öle bi sorun ortaya çıktı cloud 2 almayın artık. alıyosanızda sakın sitesinden driver firmware yüklemeyin silah sesleri çok ayak sesleri azalıyor bende öle değildi orantılıydı 2 side bi update yaptım böle oldu :D
  2. K

Ekranda karelenme sorunu

Valla bende düzelmiyor nasıl düzelticez film izleme keyfim bozuldu ya PC Yi de yeni aldım. acaba ekran kartındamı bişi var acaba onuda bilmioz. burdada var aşırı var genelde siyah yerleri kaplıyor nvidia yazılımsal sorunu yok dedik aldık valla miğdem bulandı ya artık teknolojiden :D ağlasam mı...
  3. K

Ekranda karelenme sorunu

bende videolarda renk renk oluyor ama bazı videolarda olmuyor film izlerken mesela resimde aşırı belli.
  4. K

Ekranda karelenme sorunu

Bu tarz sorun bendede var Furmark testi yapıyom bi sıkıntı görünmüyor 4070 ekran kartı sorun yazılımsal mı ? PC yide yeni aldım Tedirginim şuan :D OCCT'den VRAM Testide Yaptım bişi göstermedi.
  5. K

Ekranda görüntü Bozulması vs RENK.

Monitör dür yani dime ekran kartından böle bişi olmaz herhalde dogrumudur. Çünkü 1 saat furmark bırakıyorum 1 OCCT den VRAM Testi yaptım 2 gündür 1 saat 1 saat yapıyorum bi sıkıntı çıkarmıyor.
  6. K

valla sıkıntı yok kablolarda pc yi yeni aldım diğer pcimde hiç böle şey yapmadı monitör bazen program acarkende renk renk kırılmalar oluyor.
  7. K

Oyundan ALT TAB Yaptım böle görüntü bozukluğu oldu bazen masa üstünde program acınca da oluyor neyden kaynaklı olabilir bu durum.Monitörü 2 3 yıldır kullanıyorum Diğer PC de hiç böle yapmadı monitörden oldugunu düşünmüyorum.PC yeni aldım. 14600k 4070 ekran kartı
  8. K

Çözüldü✓ 14600K Ve 4070 Test Aci̇l Yardim.!

Teşekkürler yardımlarınız için.
  9. K

Yani korkucagım bi durum yok herhalde dogrumudur?
  10. K

Korkucağım Bi durum varmı bu durumda ? oyunlarda değerler normal.
  11. K

Anlık böle oluyor ilk fotoraftaki gibi sonra kendini stabilleştiriyor 2. fotodaki gibi oluyor. 3dk yaptım bu arada Sogutucu 360mm corsair H150 var bu arada
  12. K

Yani ne demek oluyor bu işlemci arızalımı oluyor.
  13. K

Ram hatası düzeldi ama bu işlemcinin böle olması normal mi son sürüm biosta ramleri hatalı çıkartıordu artık bende ne yapcagımı şaşırdım yani.
  14. K

Merhabalar OCCT Power testi yapıyorum Anlık ilk fotoraftaki gibi 15. dk ya kadar da 2. fotoraftaki gibi ilerliyor ama 15k. dan sonra Frekans ve watt düşürüp 130 wattlardan 75 wattlara ve frekansınıda düşürüyor ve anlık 75 wattlardan bi anda 250 wattlara çıkıyor ve sürekli sürekli 75 watt 250...
  15. K

Çözüldü✓ işlemci OCCT de hata veriyor 14600k ve ram de hata veriyor.

Sorun Son Sürüm Bios güncellemesinden kaynaklanıyormuş tebilon ile iletişime geçip düzeltti saolsunlar.
  16. K

Çözüldü✓ işlemci OCCT de hata veriyor 14600k ve ram de hata veriyor.

Tebilon Sirius 26 aldım ve özelleştirerek aldım. İlk defa Intel kullanıyorum. Stress testi başlatırken Power 14600k anlık 200 watlara çıkyıor 95 dereceleri görüyor ve sonra kendini stabilleştiriyor. 62 63 derecelere sabitliyor. Intel'de bu durum böyle mi? Ekran Kartı da ASUS 4070 Pro art...
  17. K

Cloud 2 Firmware update sonrası

Hala aynı ya böle kullanıyorum :D çözümünü bulabildiyseniz paylaşırsanız sevinirim nerden yaptım firmware felan bütün talimatları birebir yaptım yok düzelmiyor.
  18. K

Yardım FSP Hydro K PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W 80+ Bronze Bu Psu iyi midir??

hazır sistemin içinde bu kasa öneriyor bide psu la beraber bide deedcool 750watt bronze var 350 daha verip bunu almak istedim diğerde kasa küçük bu büyük gibi görünüyor bu kasada 360 lık sıgar mı diye düşünüyorum üst tarafa tam emin olamadım ama.
  19. K

850 watt zaten bide bi sorum daha olcak bu kasada 360 lık radyatör üst tarafa sıgıyormu ben tam emin olamadım
  20. K

yeter yani bi sıkıntı olmaz herhalde 14600k ve 4070 için
Geri