Arama sonuçları: *

1. U

Pc açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Klavye Bluetooth olduğunda da bu ekranı geçemiyorsun.
  2. U

Daha iyi bir anakart kullanmak ne katkı sağlar?

Bir de sürdürülebilirlik açısından önemli sayılabilecek, faz sayısı. Her biri elektronik parçalar ve üzerinden geçen akım yükü var. Aslında bu durum grafik kartları için daha da mühim.
  3. U

Çözüldü✓ 2. El Evga RTX 3070 XC3 Ultra alınır mı?

Bence çok da mantıklı değil, sonuçta 1 sene mining yapılmış. Belli ki içi açılıp termal bakım da yapılmış. Muhtemelen kartın tüm gücü kullanması engellenmiş ki furmarkta%92 de kalıyor. Bana biraz şüpheli geldi.
  4. U

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

Size okumayı kim öğretiyor?
  5. U

Kafa zehir maşallah zehir. Ama okumaya tenezzül etmeyecek kadar da küstah.
  6. U

Bilgisayarı nereden aldıysan oraya götür kardeş. Yaptıkları hatayı düzeltsinler. Boşuna ekstra para harcama. O işlemci, stok fanla bile o dereceleri görmüyor.
  7. U

Bu DDR5 sistem için olumsuz bir durum var mı acaba?

İşlemci 5200mhz ram destekliyor, seçili ramlar 6000mhz.
  8. U

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

İşlemcinin hangi koşullarda ısınacağını bilmeden herkes ahkâm kesmiş maşallah. Biri 2k da ısınmıyor diyor bir de:) 13700k yı 2 fanlı; çift kule ile de soğutabilirsin. Ama kaba duruyorlar, sevmeyebilirsin. Ben kasa içinde sıvı olmasıncılardanım.
  9. U

Palit dual 4060 mı XFX rx 6650xt mi

1080p için biraz kritik.13100f lazım.
  10. U

Tavsiyen için teşekkürler kardeş.
  11. U

12100f
  12. U

İkinci el olmasını sorun etmem ama elimde nakit yok maalesef. Gaming.gen galaxa zam yapmış ve taksit de yapmıyor. Taksit yapsa gencerden 8200'e assrock rx6650xt alacağım.
  13. U

6650xt 9500 civarı 4060 10500 civarı, yani aralarında yaklaşık 1000lira fark var. 4060 çok daha avantajlı bir kart fakat Palitin en düşük modeli. Siz ne dersiniz?
  14. U

İtopya Hazır Sistem Yanlış Model Ram Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Fiyat artsaymış da, 400 liraymış da. Sizin gibiler yüzünden semere devam.
  15. U

İtopya Hazır Sistem Yanlış Model Ram Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

2023 yazında İtopya airport mağazasından bitfenix gold PSU (2800-taksitle 3000) almıştım. Aldıktan (sanırım 40 gün sonra gibi) sonra fiyatı 2400 gibi bir şeye düştü. Aradım ve fiyat farkını talep ettim: benimle konuşan kardeşimiz son derece samimi bir şekilde, sen bir bardak soğuk su iç demeye...
  16. U

İdare ekran kartı önerisi

2buçuğa 6500xt bulursun. 3400e 6600 4e 6600xt. Ben 6500 kullanıyorum. Aaa oyunlarla çok da aran yoksa cs lol gibi oyunlar oynuyorsan fazla fazla yetiyor.
  17. U

Bilgisayarcıda çalışmak

Git bir ustanın çıraklığını yap. Ama tesisatçı ama duvar ustası vb. 2-3sene içinde öğrenirsin işi. Bugün İstanbul'da merkez ilçelerde bu adamları bulmak imkansıza yakın. 10 sene sonra bu işleri yaptırmak çok daha pahalı olacak. Bilgisayar da hobim olsun.
  18. U

🔥İndirim ThermalRight Assasin X 120 SE ARGB 849 TL \ 749 TL \ 799 TL

Ben dün satın aldım bugün geldi. Ufak ufak güçlendiriyorum sistemimi. b660m-a anakartta 12100f e taktım bu ürünü. Mevsim kış: Stok fanda oyunlarda 65 olan max sıcaklıklar 52'ye indi. Benim sistemin kıyaslama yapmak için biraz zayıf kalır. Daha güçlü cpu'su olanlar bilgilendirirse daha iyi olur.
  19. U

🔥İndirim ThermalRight Assasin X 120 SE ARGB 849 TL \ 749 TL \ 799 TL

Her türlü incelemeye, her türlü fotoğrafa aç bir konu. Ekleme yapabilen olursa seviniriz.
  20. U

ETS 2 MP Gereksiz süreli ban (eleştiriye açık)

Burada yazan kardeşletimizin yaşı biraz küçük ve sanırım bir kısmının ehliyeti de yok. Dolayısıyla trafik kurallarını da bilmiyorlar. Bir kaç yanlış anlamaya kendi açımdan açıklama getireyim: Her şeyden önemlisi: Kurallara uymak sizin çıkarınızadır. Bir ben mi diye düşünürseniz, kimse uymaz...
Geri