Arama sonuçları: *

1. B

Mobil Strateji Oyun Tavsiyeleri

Yok hocam uzun soluklu, üs-şehir kurma tarzında bir oyun arıyorum. 1770900457 Bakayım bi hocam. Uzun soluklu oynatır mı?
  2. B

Blackshark v2 pro 2023 alınır mı ?

Logitech G733 kullanıyorum aktif olarak çok memnunum, tavsiye ederim.
  3. B

İŞ İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Ben de daha yeni tablet aldım hocam. Honor pad v9, xiaomi pad 7 bakmıştım. S10 fe, honor pad 10, honor pad x9a önermişlerdi. Bunlara bi bakabilirsiniz.
  4. B

Mobil Strateji Oyun Tavsiyeleri

Herkese iyi forumlar, Mobilde oynayabileceğim uzun soluklu, sürekli gelişebileceğim, tercihen şehir kurma tarzında mobil oyunlar arıyorum. CoC oynadım uzun yıllar ama artık sıkıldım. Simcity oynadım yine aynı şekilde o da sıkmaya başladı. Bu tarzlarda önerebileceğiniz mobil oyunlar var mıdır?
  5. B

PC HOCASI-GG17 Özelleştirip almak mantıklımı

Thermalright peerless assassin ile kullanıyorum 7800x3d'yi gayet yeterli hocam 60-65 derece üstüne çıkmıyor CS - R6 - PUBG gibi oyunlarda. İlla sıvı soğutma alacağım dersen de 360mm'den aşağı alma bence hocam. Sağlam bir kule tipi çoğu 240mm'liklerden daha iyi performans veriyor.
  6. B

Rainbow X oyununda ryzen 7 7800x3d işlemci sıcaklığı çok yüksek

Optimizasyonu kötü oyunlar zaten ikiside bazen çileden çıkarıyor beni de. Ayarlarda oynama yapıp tekrar deneyin hocam. Düşüğe çekin sıcaklık değerlerini kontrol edin.
  7. B

Rainbow X oyununda ryzen 7 7800x3d işlemci sıcaklığı çok yüksek

Kasanın yan tarafındaki mesh kısım duvara bakıyorsa hava giriş çıkışını engelliyor olabilir. Biraz ferah ve sağı solu arkası açık yere koymayı tercih et. Soğutucu tam oturmamış olabilir kurulumu yanlış yapılmış olabilir. Macun çok kaliteli bir macun olmayabilir ya da yeteri kadar sürülmemiş...
  8. B

Xiaomi Pad 7 vs Samsung Galaxy Tab S11 vs Honor Pad V9

Onu düşünmüyorum hocam
  9. B

Evet hocam işlemcisinin çok daha iyi olduğunun farkındayım ama oyun için pad 7'de gayet yeterli duruyor. s11 33k bandında olunca kafa karışıklığı yapıyor.
  10. B

Çoğunlukla oyun oynarım ama onun dışında geceleri dizi film video izlerim. S11 düşünmemin sebebi 7 yıl güncelleme garantisi vermesi ve oled olması aslında. Hem oyun da oynarım hem uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum ama 33k fiyat olunca da kararsız kalıyorum hocam.
  11. B

Arada 15k fark var o farka kıyıp s11 almak mantıklı mı hocam?
  12. B

Pad 7 alsam ne kadar süre kullabilirim hocam kaç yıl güncelleme garantisi var?
  13. B

Ben de öyle düşünüyorum ama genel olarak oyun amaçlı kullanacağım dizi film video falan izlerim. Bir yandan S11 özellikle oyun için ihtiyacımı karşılar mı diye düşünüyorum, bir yandan da o kadar para vermeden pad 7 alsam da iş görür mü diye düşünüyorum. 1770050821 Telefonum da samsung, s11...
  14. B

40x40 mousepad önerisi

https://www.trendyol.com/helixsun/mouse-pad-buyuk-boy-uyumlu-gaming-oyuncu-xl-40x30-cm-silmarillion-p-851412005 Biraz daha bütçe artarsa bu da değerlendirilebilir. Biraz büyük ama iyidir...
  15. B

Ağırlıklı oyun oynamak için bir tablet alacağım. Pad 7 ve Honor v9 arasında kalmıştım ama Samsung'un oled ekranı 7 yıl güncelleme desteği ile acaba paraya kıyıp s11 mi alsam diye düşündüm. Telefonumda samsung android seviyorum. Sizce fiyat farkına değer mi yoksa pad 7 veya honor v9 alsam da...
  16. B

Hangi tableti tercih etmeliyim?

Sadece işimi görsün değil de oyun performansı iyi olsun akıcı ve kasma donma olmasın. Dizi film video falan izlerken ekran kalitesine de önem veriyorum. Uzun yıllar da götürsün istiyorum. Bunların hepsine bakınca sanırım sizin tavsiyeniz v9'dan yana hocam.
  17. B

Xiaomi pad 7 ekran çözünürlüğü v9'a göre daha iyi ama dediğiniz gibi işlemci kıyaslamasına baktığımda v9 daha önde. Ama honor marka olarak emin olamıyorum. Xiaomi telefon kullandım, diğer bir sürü ev aletlerini kullandım seviyorum. Tabletten pek anlamıyorum, ikisi karşılaştırılıyor en çok...
  18. B

Uzun yıllar götürür mü beni? Güncelleme desteği kaç yıl veriyor bilginiz var mıdır hocam?
  19. B

Herkese iyi forumlar. Oyun, gündelik işler, video film dizi izleme gibi şeyler yapacağım ama ağırlık oyun diyebilirim. Aklımda 2 tablet var. Honor Pad V9 ve Xiaomi Pad 7. Sizce hangisini almalıyım? Hangisi beni uzun yıllar götürür ve oyunlarda daha iyi performans verir? tabii ki ekran kalitesi de...
  20. B

Çözüldü✓ Bluetooth USB Dongle Önerisi

Anakart değiştirmeden önce tplink UB500 kullanıyordum oyun konsolum için gayet iyiydi hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Tplink ürünlerini tavsiye ederim.
Geri