Arama sonuçları: *

1. M

Teraryum Nasıl yapılır?

Herkese merhabalar kendime bir hobi edinmek istedim ve araştırdığımda teraryum yapmak karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Bilgili arkadaşlar teraryumlarda nasıl toprak kullanılmalı hangi bitkiler daha güzel gözükür vs. bilgilendirebilirse sevinirim. Örnek:
  2. M

RTX 4060 ryzen5 3600x li bilgisayarda verimli çalışır mı

4070 tabii ki daha mantıklı ama darboğaz olur her ikisinde de ileride işlemci değiştirmeyeceksen gerek yok bence ya da sistemi satıp yeni bir sistemde alabilirsin.
  3. M

Çözüldü✓ MSI monitörum kırıldı tamiri olur mu ne yapmam lazım ?

Garantiye girmez bu yapacak bir şey yok gibi.
  4. M

HADİ BİRLİKTE TOPLAYALIM?

Bütçe varsa neden 4090 olmasın SSd Samsun 980 pro 2 TB sıvı soğutucu da nzxt kraken 360mm güzel olurdu ekranına istediğin gifi koyabiliyorsunuz.
  5. M

Epic Gamesden AC Valhalla İndirme Yardım

Şimdi arkadaşlar epic gamesden oyunu indiriyorum sonra başlat diyince ubisofta atıyor ama ordan sonra oyun bir türlü başlamıyor ekstra güncelleme istiyor tamam yapayım diyorum 45 GB alanım var o alanı yiyor 2 GB boşta kalıyor 2 kere indirdim sildim şimdi son kez deneyeceğim sorun nedir acaba?
  6. M

Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama varmı ?

İzlediğim videolarda exe üzerine kuruyorlardı ama galiba kurmadan önce doğrulama yapmak gerekiyormuş ben yapmadım ondan olabilir.
  7. M

Ordan yaptım ama epic Games den aldığım için beceremedim teşekkürler.
  8. M

Reis baya olmuş ama çalıştı mı?
  9. M

Epic Games AC Valhalla yama

Zaten ordan yaptım ama yok olmadı kurduktan sonra ubisofta girmiyorum tekrar yükleme istiyor anlamadım.
  10. M

Epic Games AC Valhalla yama

Şimdi arkadaşlar olay şu: Ben bugün oyunu Epic Games üzerinden indirdim sonra makine çeviri üzerinden yama indirecektim. YT dan izlediğim videolarda yamayı oyunu ubisoft üstünden indirip exe si üzerine kuruyorlardı ancak ben bir türlü exeyi bulamadım ardından ACValhalla adlı dosyaya tıkladım ve...
  11. M

Arkadaşlar sizce bu kombinasyon nasıl

Olmaz gayet rahat besler.
  12. M

ASUS ROG G15 EKRAN KARTI SORUNU

Hocam yakın zamanda riskli bir şey indirdiniz mı virüslü olabilecek bir şey?
  13. M

ASUS ROG G15 EKRAN KARTI SORUNU

Temizlik şart olmuş gibi.
  14. M

Aldığım Sistem Yanlış Karar mı?

Hocam bence iptal vs. uğraşmak istemiyorsanız bütçe de varsa 2-3k yeni bir psu alıp halledersiniz.
  15. M

Aldığım Sistem Yanlış Karar mı?

İptal etmeye gerek yok hocam kendiniz yeni bir psu alıp halledebilirsiniz.
  16. M

monitörümde siyahlar neden böyle görünüyor?

Monitörü başka bir cihaza takip deneyebilir misiniz?
  17. M

Gaming hazır sistem ekran açılmıyor

Veya kasayı televizyona bağlayabilirsiniz.
  18. M

monitörümde siyahlar neden böyle görünüyor?

Peki bu yeni mi oldu?
  19. M

10k bandında telefon önerisi

Samsung A34
  20. M

Çözüldü✓ Valorant 400-500 fps nasıl alınır?

Reis 540 hz monitörün yoksa salla gitsin.
Geri