Arama sonuçları: *

1. S

JBL 510bt kulaklığım hp victus 16 ya bağlanmıyor

çıkmadı ilginiz alakanız için teşekkürler iyi akşamlar yanlış bi yazım varsa kusura bakmayın iyi günler.
  2. S

önerebilceniz güvenli bir site varmı bildiğim kadarıyla güvenli değil çoğu
  3. S

arkadaşlar yeni aldım kulaklığı,laptop bi 2 sene olmuştur güncellemerini yaptım kulaklığı bağlamaya çalışıyorum ama görmio hiçbi şekilde araştırdım baya ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
  4. S

Fortnite Fps Nasıl Yükselir

3050 kullanıyorum ryzen 5 7600hs var 16gb ram li laptopla nasıl fps imi artırabilirim ?
  5. S

Sadece Düğün fotorafları izlencek bir laptop

evet yazmayı unutmuşum hocam pardon
  6. S

kulaklığa ihtiyacım var ama ikisi arasında kaldım

klavye yerine maus bakarım
  7. S

kulaklığa ihtiyacım var ama ikisi arasında kaldım

set bu set halinde bunu mu alıyım yoksa ,sadece kulaklık bu kulaklığımı alıyım bütçem ikisi arasında gidip geliyor.
  8. S

Yardım 25 bin tl civarı laptop önerisi

satıcı mı ? , ben mi ?
  9. S

Sadece Düğün fotorafları izlencek bir laptop

2. el olur ucuza dediğim gibi sadece düğün videoları fotorafları izlencek ucuza kapatmak istiyorum izmirde varsa önerebilir misiniz ?
  10. S

Yardım 25 bin tl civarı laptop önerisi

satıcı 45w olduğunu söyliyor
  11. S

25000 TL Laptop Tavsiyesi

sıfır arıyorum vatana gittim adam bana ofic programı satmaya çalıştı dedim microsoft 365 var bedava güvenlik duvarını deliyomuş almadım 1698660180 sıfır arıyorum vatana gittim adam bana ofic programı satmaya çalıştı dedim microsoft 365 var bedava güvenlik duvarını deliyomuş almad adama diyom...
  12. S

25000 TL Laptop Tavsiyesi

hem yazılım yapıcak hemde oyun oyniyacağım laptop istiyorum render olur uzun süre tutucak uygun bir laptop önerisi alabilirmiyim
Geri