Arama sonuçları: *

1. Yusuke Kage

Adidas F50 Elite FG/AG alınır mı?

Altyapı çabbam var şimdilik evet
  2. Yusuke Kage

Adidas F50 Elite FG/AG alınır mı?

Merhabalar, sodum aynen başlıktaki gibi... Mevkim:Kaleci Bütçem: 7500tl~
  3. Yusuke Kage

"Kolay Gelsin" kargo ile alakalı yaşadığım rezillik

Amazona bildirdim başka bir kargo firması ile göndermelerini söyledim değişim ürünü göndereceklerini söylediler ve şuandada değişim ürünü gözüküyor. Firma tarafından hala engelliyim şimdilik durum bu
  4. Yusuke Kage

Güncelleme: amazon ile görüşüyorum şuanda
  5. Yusuke Kage

Merhabalar Size "Kolay Gelsin" kargo firması ile yaşadığım rezilliği anlatmak istiyorum olay benim çok beklediğim ve sonunda türkçe çevirisi yapılmış bir mangayı sipariş etmemle başladı, pazartesi günü amazon üzerinden siparişimi verdim. Çarşamba getireceğiz dendi, bekledim çarşamba geldi...
  6. Yusuke Kage

Gece yarısı aşırı gürültüyle açılan "Gigabyte" açılış ekranı

Evet bugün baya bir kullandım yaklaşık 14 saat bir sıkıntı yok gibi
  7. Yusuke Kage

Hayır gigabyte ekranı geliyor sonra glitchleniyor sonra kapanıyor ama sadece bir kere oldu oda geçen akşam işte
  8. Yusuke Kage

Hocam geç cevap için kusura bakma 6 kere çıkmıştı o ses ne anlama geliyor
  9. Yusuke Kage

Harbi değil kuranıma bak ya gecenin 3 ünde napim başka
  10. Yusuke Kage

Kısacası yaklaşık hemen şuan bilgisayar kendi kendine gigabyte ekranına geçti şu eski televizyon ekranlarında bi dııııt sesi olur ya onun gibi aşırı yüksek bir ses çıkardı (hoparlör yok sadece kulaklık var) kulaklığa rağmen tüm evde ses yankılandı. Ve bilsayar açılmadan kapandı ardından ise...
  11. Yusuke Kage

Windows her başlangıçta A1B2C3 istiyor

Orayı biliyorum ama her açtığımda tekrr tekrr istiyor
  12. Yusuke Kage

Yalnız windows 11 değil windows 10 kullanıyorum haberiniz olsun sıkıntı olurmu yinede?
  13. Yusuke Kage

ben evde yokken yeğenim gelmiş kurcalamaya çalışmış. neyseki şifre koymuşum ancak şuanda bilgisayar her açıldığında A1B2C3 yazmam isteniyor nasıl düzeltebilirim?
  14. Yusuke Kage

Aldıklarımı iptal etmeli miyim? (Razer Blackwidow v3 TKL + Blackshark v2x)

eyvallah hocam. ğeki mikrofon kalitesinden memnun musun? bazıları da maksimum seste sağ tarafın sesi azalıyor demiş. bir başka şikayette ise maksimum seste cızırtı olduğundan yakınmış bunlar doğru mudur?
  15. Yusuke Kage

2.el veya 0 1000 tl altı klavye önerisi lazım

ne için istiyorsun klavyeyi? ve mekanik mi membran mı lazım.
  16. Yusuke Kage

Hiç oyun bitirmedim oyun önerir misiniz?

JRPG'ler ile aran nasıl?
  17. Yusuke Kage

Aldıklarımı iptal etmeli miyim? (Razer Blackwidow v3 TKL + Blackshark v2x)

Şimdi aynen belirttiğim gibi bu ikisinin siparişini verdim ikisi toplam 4k tuttu aldım ama internette olumsuz bir iki yorum gördüm. iptal edip etmeme arasında kaldım. yaklaşık 1.5 senedir Gamebooster G76K attack adında mekanik hisli membran bir klavye kullanıyordum ondan mekanik olsun razer...
  18. Yusuke Kage

Dikey kablosuz süpürge önerisi lazım

Bütçem 12000 ıslak/kuru'ya gerek yok sadece süpürme işlemini güzel bir şekilde yapsa ve kompakt olsa yeter haznesi ortalama olsa iyi olur. İnce olursa iyi olur. (Bahsettiğim süpürgeler ince uzun olanlardan çok da bilgim yoktur bunlae hakkında büyük ve hortumlu olanlardan istemiyorum. Teşekkürler.)
  19. Yusuke Kage

Megane (4) 2022 joy paket 1.3tce koltuk kılıfı önerisi

Bakarım video çekip atarım, kalite. Dolgudan çok anlamam ama rahatmı değilmi söylerim
Geri