Arama sonuçları: *

1. Tayfun46

Ethernet Bağlantısında Kopma.

Tamamdır hocam. Dediğiniz gibi öncelikle kablodan emin olayım. 1739190174 Teşekkür ederim.
  2. Tayfun46

Ethernet Bağlantısında Kopma.

Arkadaşlar benim masaüstü pc de ethernet bağlantım anlık olarak gidip geliyor. Gidip gelmesi max 10 saniye sürüyor. Yaklaşık 2 ay önce de bu sorun vardı. PC ye format attım ve 2 aydır sorun yoktu. Dün oyundayken internet bağlantım yaklaşık 1 saat ara ile 2 defa gitti geldi. Bu arada internet...
  3. Tayfun46

Yardım Motordan pahalı ceza yazılmış ne yapabiliriz?

Motor hacizli olduğundan üzerinden düşerme satma vs gibi durumlar söz konusu değil. Ceza konusunda ehliyetsiz araç kullanma, ters yön ve ekipman eksikliğinden %100 kusurlusunuz. En kısa ve olması gereken çözümü cezayı ödemek. Ödemezseniz İcra dosyasına açılarak tahsile giderler. Motorun hacizden...
  4. Tayfun46

Ekran Kartı sarı şeyi yok bişey olurmu

Olması gereken bu kardeşim sorun yok.
  5. Tayfun46

R5 7500F+Rtx4060ti16 gb 1080p de 5 yıl götürür mü?

Gayet Memnunum. Ne istiyorsun resim olarak ona göre eve geçince atabilirim hocam.
  6. Tayfun46

R5 7500F+Rtx4060ti16 gb 1080p de 5 yıl götürür mü?

Vatan Bilgisayardan 6 ay önce 7500 f 4060ti 1tb m2 ssd ddr5 sistemi 27.800 TL ye almıştım. Bence güzel sistem amd ekran kartlı modeli de vardır ben nvidia tercih ettim.
  7. Tayfun46

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

@crosman11 sende utanmalısın artık yeter :)
  8. Tayfun46

❌İndirim Bitti! SteelSeries Aerox 3 2022 Onyx RGB - 999,00 TL

Ciddimisiniz hocam. Ben 2017 den beri seelseries kullanıyorum. İlk mousem rival 110 du hala çalıyor tek bir problemi dahi yok. Şuan bu attığı mausun kablosuzu var. Sizin ki tamamen şansızlık olmuş galiba.
  9. Tayfun46

Monitör Tavsiyesi - 2K mı 4K mı?

2 K olabilir hocam.
  10. Tayfun46

bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor

Hard diskin kablosunu sök tak onu dene bir. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Bu tür gerekli dosyaları şahsi fikrimce C de tutmak yerine ikinci bölümde tutmanız her zaman faydanıza olur. Anide çökebilir veya bunun gibi sorunlarla karşılaşma ihtimaline karşın.
  11. Tayfun46

bilgisayar açılıyor ama windows açılmıyor

format at geç hocam
  12. Tayfun46

Yardım Elektrikli Bisiklet Önerisi

Ben elektrikli bisikletten anlamıyorum ama istersen benim bir arkadaş var o da anlamıyor
  13. Tayfun46

Vatan Bilgisayar Hazır Sistemler

Teşekkürler hocam
  14. Tayfun46

Çok iyi fiyata almışsınız cidden. O fiyatlara bidaha düşeceğini zannetmiyorum ben. Peki performans nasıl hocam bilgi verirmisiniz eksi ve artıları var mı
  15. Tayfun46

Ben almayı düşünüyorum. Ekran kartı seçenegi yok zaten. Özelleştirme olarak kesinlikle 1 tb verbatim ssd değiştirilmeli. Kasa da olabilir. Diğerlerine gerek yok diye düşünüyorum
  16. Tayfun46

Teşekkür ederim hocam yorumun için. Peki bir sebebi varmıdır neden gigabyte almazsın. Dün biraz baktım gigabyte msi dan fazla puan almış. İkisi hakkında kötu yorum da iyi yorum da var.
  17. Tayfun46

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Vatan Bilgisayarda ki bu hazır sistemler piyasaya göre çok uygun değil mi ?
  18. Tayfun46

Asus ROG Strix XG249CM Monitör Ayarları Hakkında

Bu konuda bilgisi olan yok mu
  19. Tayfun46

Asus ROG Strix XG249CM Monitör Ayarları Hakkında

Arkadaşlar merhaba. https://app.hb.biz/BJgNYa2EsnuZ Bu monitörü kullanıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse bir kaç sorum olacak. Öncelikle monitörü hdmi kablosu ile mi kullanmak iyi dp kablosuylamı. Şuan hdmi ile 240 hz alıyorum. Dp ile olursa 270 alacam. Hz farkı önemli değil...
  20. Tayfun46

Opel astra g marş problemi neden olabilir

Aracınız da geç çalışma problemi varsa ve bulamıyorlarsa net bir şekilde söyleyebilirim ki benzin deposunda ki ya hortumlar yırtılmıştır ya da depoda ki valf bozulmuştur. Ayrıca bide benzin pompasını kontrol ettirin basıncı normal mi
Geri