Arama sonuçları: *

1. R

Öneri İntel Core i5 13400F için Soğutucu önerisi

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim öncelikle. Bu konulara o kadar uzağım ki keşke bunun bir rehberi olsa sıfırdan tüm parçalar diye :D Yani mesela rastgele baktığım bir soğutucunun kasaya-anakarta uyup uymayacağını bile bilmiyorum o yüzden sormak istemiştim yoksa bunu cok beğendim örnek...
  2. R

Selamlar, 360lar güzel görünüyor ekledim hocam listeme ama sistemi aldığım sitede ve vatan'da göremedim bunu. Bir de ya bu kasa veya anakart o kadar mı kötü? ikinizin yaptığı yorumlar endişelendirdi beni :D
  3. R

Hocam Selamlar, Öncelikle yanıtın ve önerin için teşekkür ederim. 2-3 siteden baktığımda bahsettiğin ürünün bütçemin çok altında olduğunu gördüm, ne kadar iyi bir üründür bilemiyorum yorumlar hep olumlu ama biraz pahalı alayım uzun süre götürsün istiyorum açıkçası. Ancak son yazdığın soruyu...
  4. R

Selamlar, iyi forumlar öncelikle. Geçen günlerde yayınlanan DA-G8 sistemini satın aldım ancak soğutucu almayı unuttum. Daha önce hiç soğutucu almamıştım açıkçası. Sistemi bilmeyenler için; İşlemci : Intel Core i5 13400F ( TDP Değeri 65 W imiş) Anakart: GIGABYTE H610M H V2 3200MHz DDR4 Soket...
Geri