Arama sonuçları: *

1. T

Monitör Önerisi alabilirmiyim

Merhaba Arkadaşlar Sistemin Ryzen 5 7500 F Rtx 4070 super 16 gb ram 2 tb ssd şeklinde 27 inç 2k monitör kullanıyorum. Sistemime kol ile bağlayabileceğim ikinci bir monitör eklemek istiyorum. Yazılım için veya oyun oyanarken bir yandan video falan izlemek için kullanmak istiyorum. Ama full hd 24...
  2. T

Çözüldü✓ Bu parçanın adını biliyor musunuz acaba

Bu tip mouselarda dongle ile mouse arası maks 20 cm olması lazım bu yüzden yakın olsun diye kasaya type c kablo takıyoruz bir tarafı bu aygıtı type c yerine giriyor diğer tarafada USB dongle i takiyoruz böylece dongle mouse a yakın oluyo 1765791452 Çok büyük yardımı oldu çok teşekkür ederim.
  3. T

Böyle değil iki tarafta dışı olcak bir atarqf USB gircrk bir tarafa type c
  4. T

Merhaba ben abime ATK A9 PRO Alicam 8 k dongle çıkıyor diyo ama bu uzatma parçasından varmı bilmiyorum. Yoksa ekstra almak istiyorum ama ismini bilmiyorum
  5. T

Anakart im da type-c yok

Yani yok ama boş kalmasa ne zararı var
  6. T

Anakart im da type-c yok

O çok önemli değil benim için kasadaki o port boş kalmasın yeter
  7. T

Anakart im da type-c yok

Hayır ucu farklı oluyo kasadaki type c girisinin
  8. T

Anakart im da type-c yok

Arkadaşlar ama kart im MSI pro b650m-b kasamda type c kablosu var ama ankartimda bunun için giriş yok. Bu ürün işime yarar mı soylermisiniz. https://app.hb.biz/xlisiaJ8hEts
  9. T

Kasamdan ses geliyor

Kasadan hafif bir cızırtı sesi geliyo bugün PSU, kasa ve sıvı soğutma taktım hafif bir cızırtı sesi geliyor anlamadım.ama sürekli değil biraz basliyo sonra geri kesiliyo
  10. T

Kasama fiyat onerirmisiniz.

Merhaba elimde RAMPAGE VOYAGER 750 watt 80+ bronze sertifikalı kasam var bunu ikinci el satmak istiyorum sizce ne kadar eder. Bu piyasayı çok bilmiyorum.
  11. T

Sistemime göre kasa önerir misiniz?.

dediğim gibi radyatörüm sığıyor ama vida delikleri uyuşmuyor ızgaradaki yerlerlebunun sebebide kasanın ön üst tarafına konulan güç tuşu ve usb girişleri msi da bu yüzden sığmıyor. rampage de de anakart ın üst ratfında kabloların geldiği yerin üstünde biraz bile boşluk yok bu yüzden radyatör...
  12. T

Sistemime göre kasa önerir misiniz?.

Merhaba iyi forumlar. Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 7500f msi b650m kingston beast 2x8 gb ram 2tb ssd msi rtx 4070super ventus 2x sorunum şu ben bir sıvı soğutcu aldım deepcool le520 bu şuan kullandığım rampage voyager 750 watt kasaya sığmadı aynı şekilde msi mag m100a ya da sığmadı bana bu...
  13. T

Sıvı soğutma sığmıyor

Merhaba iyi günler. Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 7500f MSI PRO B650M-B RTX 4070 SUPER 2X8 GB DDR5 RAM 2 TB SSD RAMPAGE VOYAGER 750 WATT KASA BU sistemi 3 4 ay önce itopyadan almıştım. Sıvı soğutma takmak istedim bu yüzden itopyan üzerinden kasanın desteklediği radyatör lere baktım direk...
  14. T

ASUS TUF A15 FA507NU-LP052 ne kadara satılmalı?

Merhaba ben laptopumu satmayı düşünüyorum. Bayağıdır ilanda ama hiçbir şekilde teklif gelmiyor. Birçoğunuz öğrencisinizdir veya gecmissinizdir. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum ama 1.5 aydır teklif gelmiyor sizce düşürmeli miyim? ASUS TUF A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS RTX 4050 140 watt...
  15. T

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

kanka bende anka serisini düşünüyorum herhalde tek farkı ikisi arasındaki 15 li 2D kolçak var ankada 3D
  16. T

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

saol kanka kilo ve boyunu söylermisin exvega bana bir tık pahalı geldi xdrive anka daha iyi gibi
  17. T

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

arkadaşlar bugün ankarada olan bütün oyuncu koltuklarını denedim. rampage razer exvega xprime xdrive aradığım koltuk rahat sorun çıkarmıcak ve kumaş olması. rampage deri olduğu için vazgeçtim. razer çok pahalı bütçem 7 7.5 excega bekledğim gibi değildi rahatlığı xprime okuduğum az sayıda yoruma...
  18. T

MSİ LAPTOP DA TPM ACAMİYORUM YARDIM eder misiniz

Arkadaşlar bir türlü bulamadım tpm innasil aktif edicem
  19. T

Minecraft ücretsiz sunucu önerir misiniz?

şakamısın ** aternos sğre koyduğu için yazdım ztn
  20. T

Minecraft ücretsiz sunucu önerir misiniz?

arkadaşalr aternos tekrar süre koymaya başladı 40 dk gibi ücretsiz sunucu önerir misiniz?
Geri