Arama sonuçları: *

1. zm-shn

Beyaz Cam Kasa Önerisi

Atx anakart uyumlu aynı tasarıma sahip bi modeli daha var bunun psu yanda onada bi bak istersen
  2. zm-shn

TCL tv için askı aparatı önerisi

Ben aynısını aldım sağ tarafa doğru esniyor kardeşim yamuk duruyor Nb model var 2400 liraya ona dönücem bende
  3. zm-shn

Bilgisayar temizlik sonrası acilmiyor

Statik elektrik nasıl alınır çözümü nedir ?
  4. zm-shn

ADİDASTA SEÇİLİ ÜRÜNLERDE %50 İNDİRİM

Amazonu kovalayın piyasanın baya altına yakalarsınız
  5. zm-shn

Rtx 5070 Ti Vanguard PCIE Dönüştürücü problemi

3 cm ince çıta kestir yada şeffa pleksiden sen kes camı biraz daha dışarı al en az masrafla böyle yapabilirsin
  6. zm-shn

7700XT / 7500F Sisteme 28k Verilir mi ?

Söylendiği gibiyse 25 teklif et çok çok 26 dersin full set olduğu için
  7. zm-shn

Bu ssd fiyat performans ürünü mü?

Şöyle yap aklında sürekli aklında kalacaksa başka markalara yönel ne tür oyunlar oynuyosun bilmiyorum ama tavsiyem 1 terabayt al bütçen uygunsa 😊
  8. zm-shn

Çok acil yardım montajda büyük sorun

Arkadan destekle yeni diye çekine çekine tutuyosundur anlıyorum ama hazır sistem yapanlar çok narin davranmıyor dikkatli ama sağlam tut sökülür bilgisayarcıda aynısını yapıp senden para alacak
  9. zm-shn

Öneri Sattığım lol hesabını bir buçuk yıl sonra geri almak

Hırsızlık yapmışsın yetmemiş bi da yapacakken kendine yandaş mı arıyosun
  10. zm-shn

Öneri Gaming koltuk önerisi

8-14 amazon indirimini bekle hawk fab 4 al geç kardeşim güzeldir 4-5 kişi aldık ağlayan olmadı hala 😊 masaj mı led miş çok gerekli değil 7-8 saat oynayanlar diliminde değilsen
  11. zm-shn

Bu hoparlör alınır mı?

Alınır kardeşim iyi markadır bluetooth kulaklığını kullanıyorum kaç yıldır sorunla karşılaşmadım
  12. zm-shn

Yardım Sıvı soğutma ile masaüstünde 80 derece ryzen 5 5500

Belki kasası 360 m desteklemiyodur keşke markayı blogda arkadaşlara sorsaydın be kardeşim 😊
  13. zm-shn

Bu monitör tutucu monitörüme uygun mu

F80 i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum verdiğin her kuruşa değer
  14. zm-shn

🔥İndirim 7800x3d 12564 TL BEKLEYENLER DEĞERLENDİREBİLİR

Yok almadım bu işlemciyi almayı düşünüyorum bi anakart masrafına girecekmiyim diye araştırma yapıyorum 😊
  15. zm-shn

🔥İndirim 7800x3d 12564 TL BEKLEYENLER DEĞERLENDİREBİLİR

Şimdi ben bunu tuf gaming a620 plus wifi anakarta taksam sıkıntı olur mu ? Youtube da karşılaştırmalara baktım 20-30 fps kayıp yaşıyor sizce ne yapmalıyım ?
  16. zm-shn

Bu monitör tutucu monitörüme uygun mu

Uyumlu kardeşim monitör ayağını sök vida yerlerine sabitle kolu miss
  17. zm-shn

HP Omen Vs GameGaraj Hangisi alınır?

İki markanında şikayetlerine bak
  18. zm-shn

300bin bandında araba önerisi

Benzinli japon markalara bakmanızı tavsiye ederim boyaya değişene takılmazsanız paranız peşinse çok uygun fiyatlara alırsınız
  19. zm-shn

16GB VS 24GB RAM FARKI?

Cl değeri yüksek olan hangisiyse onla eşitlenir mhz de ortalama neyse ona kadar çıkar ama verimli değildir önermem
  20. zm-shn

Bu sogutucuyu almali miyim

Bence masraf yapma kule tipi işini görür ama illa alıcam diyosan 240m corsair h100 ,h100i al sen bilirsin yinede
Geri