Arkadaşlar fiyatları aynı,engebeli bir bölgede yaşıyorum ve evimin yolunda 100m uzunluğunda ve yaklaşık 20°-30° civarında bir rampa var,bu koşullarda beni üzmeyecek bir bisiklet arıyorum,Bu ikisinin arasında kaldım,Sizce hangisi?
Arkadaşlar yakın zamanda bisiklet almayı düşünüyorum,bizim ev tepede ve ortalama 45° ve 100mlik bir rampası var ve yaşadığım şehrin yolları engebeli,bu rampayı rahatça çıkabilecek ve engebeli yollarda sıkıntı çıkartmayacak bir bisiklet önerebilir misiniz?
Arkadaşlar arkadaşıma pc arıyoruz bütçesi 30k fakat illada taksitli istediği için 25kya kadar düşüyor ve monitörü de ekleyince 21k civarı pcye bütçe kalıyor,bu bilgisayarın kasasını corsair yapıp ssdyi 1tb yapıp alınır mı...
Yakında PC almayı düşünüyorum,bu PC baya F/P duruyor,SSD'yi Spectrix S40G Yapacağım,İşlemci Soğutucu olarak ise Thermalright Assassin X 120 Refined ARGB yapacağım,Sizce alınır mı...
Yeni Bir Sistem Toplayacağım,Asus Rog Strix B550M-A Anakart Kullanacağım,Önce R5 5600 Alıp Sonra 5800x3d'ye Yükseltmeyi Düşünüyorum,8 Pin CPU Güç Beslemesi Takıp Tam Performans Alabilir Miyim?
Sorum Bu 4.8ghz'ye Kadar OC Yapıp Kullanmayı Düşünüyorum,1080p Monitörüm Olacak Ama En Yakın Zamanda 2K Monitör Alacağım,Sizce Çok Darboğaz Yer Miyim?
1710783769
Konuya Hakimleri Çağıralım @HacıSOFU