Arama sonuçları: *

1. G

Beats Studio Buds su içerisine düştü :(

Tekrar selamlar herkese, deneyimlerimi paylaşayım dedim belki sonra başkasının ihtiyacı olur. Dediğim gibi pirincin içine koyduktan sonra 24 saat kadar bekledim, çıkarttıktan sonra da 2-3 dakika fön makinesi ile hafif hafif üfledim. Daha sonra biraz şarj edip denedim ve ANC, transparency bütün...
  2. G

Pirinçte kalması gereken yeterli süre nedir? Bir de IPX4 sertifikasının hiçbir faydası yok mu hocam?
  3. G

Selamlar herkese, gece beats studio buds'ımın sağ kulaklığı ile uyuya kaldım, sabah şarjı bitmiş bağlantısı kesilmiş şekilde uyandım ve uyku sersemi bir bardak suyun içerisine düştü. 2 en fazla 3 saniye kalmıştır hemen çıkardım ve havluyla kuruladım, pirinç içerisine koydum ve üzerinden bir kaç...
  4. G

MSI OPTIX G321CQP Monitör Ayarları (Monitör özelinde değil lütfen yardımcı olun)

Merhabalar, geçtiğimiz günlerde MSI Optix G321CQP modelini satın aldım. Bundan önce 24" 60Hz bir Samsung monitöre sahiptim o yüzden büyük bir geçiş oldu. Ne HDR ne Freesync hiçbir özellik kullanmadım hiçbirine hakim de değildim. Araştırmama rağmen karşıma monitör ayarlarında şunu kesinlikle...
  5. G

2K Curved 144+Hz Monitör (Bulduğumdan iyisini öneren çıkar mı?)

Merhabalar, 31.5" ya da 32" boyutunda, 2K ve curved bir monitör alacağım, şu linkteki MSI monitör gayet uygun geldi fakat sizlere de danışmak istedim. Daha uygun veyahut daha güzel bir monitör önerebilecek var mıdır? Bütçe için 8 k üzerine çıkmak istemiyorum açıkçası, bir de satan yer...
  6. G

24"-32" arası dahili hoparlöre sahip curved monitör önerisi?

Bir de bilgi sahibi olmadığım bir konu daha var, ben seneler sonra masaüstüne geçtim 4060Ti var şu an elimde, Gsync Freesync vs. özellikler ne kadar değerli ne işe yarıyorlar? Benim kişisel isteklerim 27" ya da 32" ve curved olması, bunun dışında da tercih etmem gereken bir özellik mevcut mudur?
  7. G

Dostum affına sığınarak bir soru eklemek istiyorum bilgin varsa, bazı arkadaşlar hoparlör kalitesinden memnun kalmadıklarını belirtmişler, JBL Go daha ekonomik ve daha kaliteli ses vs. yorumları mevcut acaba hiçbirini deneyimledin mi bu monitörlerin senin yorumun nedir?
  8. G

Merhaba arkadaşlar, internette filtrelerim sonucu istediğim gibi bir monitör bulamadım, 24"-32" arasında (tercihen 2K), özellikle curved ve hoparlöre sahip bir monitör arıyorum. Oyun oynuyorum fakat çok rekabetçi düzeyde değil o yüzden 1ms olmasa bile kabul edebilirim ama 4ms üstünde olmamalı...
Geri