Arama sonuçları: *

• Users: n1ed
  • Order by date
  1. n1ed

❌İndirim Bitti! ID-COOLING ZoomFlow 240 XT SNOW sepette 1959TL 🔥

Asus ROG RYUO III 240 3910 TL'ye almıştı arkadaş. Sizce bunu almak daha mı mantıklı?
  2. n1ed

🔥İndirim Bingo Çamaşır Deterjanı 4 Adet Alımda Tane 170 TL

Paylaşım için teşekkürler. Siyah olanı vs. de var bir tık fazla fiyat farkıyla. Aldım.
  3. n1ed

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Sadece boşluk kısmında çok az bir ses var ama ofiste kullandığım önceki membran'a göre kat be kat iyi. Gerçekten 400 TL'ye göre alınabilecek en iyi klavye diyebilirim. İndirimde emeği geçen kimse Allah razı olsun. Bu kadar premium bir klavye beklemiyordum 400 TL'ye göre.
  4. n1ed

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

9700x vs 7800x3d cs2 için hangisi daha mantıklı olur (fiyat olarak da değerlendiriniz lütfen.
  5. n1ed

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

beyler colorful b650m plus v14 var. 8pin cpu power girisi var. mosfetlerde vs. sorun yaşamam değil mi. Anakart zayıf kalır mı?
  6. n1ed

🔥İndirim GIGABYTE B850M D3HP AM5 ANAKART - 6.239,03TL (SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI)

Yeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit. Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.
  7. n1ed

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

Donma problemi bundan mı kaynaklıdır bilmem ama i3 12100f bir tık zayıf kalıyor diye biliyorum o ekran kartı için. Daha doğrusu oynayacağın oyun ve çözünürlüğe göre değişir. 1080p'de çok sorun yaşamazsın ancak 2k'da işlemci bir tık yetmeyebilir.
  8. n1ed

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Bende de Platinium olan var 750W. CS ayar menüsü ve CS'deki takım seçme sahnesinde var. Çok enteresan açıkçası anlam veremiyorum. :D
  9. n1ed

Hocam genellikle monitörün OSD menü ayarlarından yapılıyor. Source, input source, input gibi monitörün görüntü kaynağının alacağını belirleyeceğin alan. Orada Auto Input - Auto Search gibi bir seçenek varsa direkt iptal et. Resmen 1 haftamı yedi namussuz ayar :D
  10. n1ed

Affedersiniz başka bir konu başlığında çözümü yazmıştım. Sorunun kaynağı diğer ekranım HDMI ile bağlıydı ve Input ayarlarında Auto Search aktifti. Kablo takılıyken windowsta kapalıysa her 8 saniyede bir falan auto aradığı için sinyal gönderiyormuş. Bu da laga sebebiyet veriyor. Şu an sorunsuz...
  11. n1ed

Merhaba hocam. Sorunu çözdük yukarıda yazdım. Pek sticker veya ayar kaynaklı bir problem değil. Auto input sorunu.
  12. n1ed

Baba napalım, ekonomi kötü, verdiğin her kuruşun peşinden gidiyorsun...
  13. n1ed

Beyler sorunu çözdüm. 2 ekranım var birisi HDMI diğeri DP ile bağlı. HDMI olan ekranımda auto-input tarzı bir ayar var. Açık olduğu için windowsta o ekran etkin değilken auto-sync ediyor. Her auto sync ettiğinde de böyle takılıyormuş. Desteğiniz için teşekkürler.
  14. n1ed

Xiaomi Focus Pen mi.com'da Stokta! 2199TL (Xiaomi Pad 7, 7 Pro, 6S)

Hocam valla teşekkürler. Uzun süredir arıyordum 5k'ları gördükçe sövüyordum. Bozuk ağzımı düzelttin. Allah razı olsun. :D :D
  15. n1ed

🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

Mchose jet 75 aldım birkaç indirimle 2600'e Sizce iade edip bunu almalı mıyım? Hangisi daha kalitelidir? Teşekkürler.
  16. n1ed

Hocam biliyorum, cs'de oluyor ve cs'yi sadece kulaklıkla oynadığım için duymuyorum bile. Onun haricindeki kullanımlarda yok.
  17. n1ed

GPS-750FB kullanıcısıyım. Ürün genel olarak kaliteli gözüküyor. Özellikle kabloları kalın ve kaliteli. mATX kasa kullandığım için kablolama esnasında çok zorlandım. Fazla kablo olduğu için sığmadı vs. CS'de görüntü ayarları kısmına gelince CW sesi geliyor. Harici bir problem yok açıkçası...
  18. n1ed

yarın bi değişim yapacağım. Değişim sonrası anlaşılır hocam. Valla uğraştırıcı ve sinir bozucu ya...
  19. n1ed

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Hocam bende cs görüntü ayarlarındayken coilwhine sesi geliyor. Ayrıca deathmatch atarken takım seçme esnasında coilwhine sesi geliyor. Harici 400+fps'te herhangi bir coilwhine duymadım. Ancak benim coilwhine PSU'dan geldiğini sonradan anladım (eski ekran kartıyla deneyince de aynı ses geliyordu)
  20. n1ed

Ben de böyle düşündüm ve PBO ayarımı auto yaptım hocam. Sonuç maalesef hala aynı.
Geri