Arama sonuçları: *

1. mhmetstone

Bu Sistemi Satın Aldım Fiyat Olarak İyi mi Sizce?

Dün sipariş geçtim bugun sistem kargoya verilmiş monitör henüz verilmemiş pazartesi salı parçalar elimde olur bakalım testlerini falan yapınca dönüş yaparım
  2. mhmetstone

Kardom sen önermiştin sanırım sepette indirimi olan msı mag 275 monitörü aldım 24 inç modeli de vardı ama hem fiyat olarak 27 inçle 500 e yakın bir şey oynuyordu hem de sadece mağazalarda satılıyordu o yüzden 27 inç seçtim. Çok teşekkür ediyorum. 1734711129 Teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin...
  3. mhmetstone

Evet göz önünde bulundurdum bütçe tam 35 olduğundan dedim ileride ssd değiştirip ve ayriyeten cl değeri iyi olan 2 adet 16 ram eklerim şimdilik gayet iyi gider diye düşünüyorum Edit: Sonradan dikkat ettim çok teşekkğr ediyorum hocam sağolun.
  4. mhmetstone

MPK işlemci bana kalırsa satıcı bazında bi etki yaratıyor ya. Ayrıca bütçe tam 35 olduğundan maalesef hiç elleme yapamadan satın aldım hatta 34 ten 35 e zorladım yani ama iyi oldu gibi hissediyorum.
  5. mhmetstone

SİSTEM bu fiyata görünce direkt sepete ekleyip çektim bütçem 35 di tam 35 e denk gelmiş oldu.
  6. mhmetstone

İ5 13400F Asus Rtx 4060 Tı 16 gb Gaming sistem alınır mı?

Bana önerdiğin şekilde eğer vaktin de olursa müsait zamanında en uygun yollu olacak şekilde toparlayabilir misin en iyi o şekilde alayım alacaksam madem
  7. mhmetstone

Bir önce ki sistemimde rx 6600 dual vardı asus marka sürekli bir göz kırpma problemi yaşıyordum ama böyle saliselik google da yapardı oyunlarda yapardı vs vs. Çok yılmıştım değiştirme şansım da yoktu ilgilenen de olmadı. Bir de genel olarak amd taraftarıydım her zaman ama artık intel ve nvidia...
  8. mhmetstone

İntel b580 sistem mi toplasak napsak 😬😬 amd çok istemiyorum artık açıkçası
  9. mhmetstone

Çok gibi ya şu nasıl sence?Bu sistem 7700xt
  10. mhmetstone

Merhabalar itopya da gördüm biraz evvel bu sistem nasıldır acaba almalı mıyım sizce bütçem monitör dahil 34 35 di bşraz ekliyip uygun fiyatlı monitör de almayı düşünüyorum sistem linki
  11. mhmetstone

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Hocam bana öneri olarak parça atar mısın bir de öyle özelleştireyim madem öyle alayım o halde
  12. mhmetstone

Olmasa da olur diyip a620 veya farklı bir alternatif almasını ben de biliyorum zaten de Farkettiyseniz 2. Yorumda ki arkadaşın attığı sistemi özelleştirip oradan bunları seçtim. Onun dışında kendi topladığım sistemde zaten farklı bir Power Supply tercih ettim. Bu sadece alternatif diye...
  13. mhmetstone

Evet doğru o konuda haklısınız ama intele şans vermek istedim yeni çıkardı hani ilerisi bu kart için çok iyi olabilir mi olamaz mı kumarını oynamak istedim biraz
  14. mhmetstone

Evet ilk hedef o zaten onun dışında monitör çok önemli değil benim için. Soğutucu monitör ve ssd dışında gayet iyi donanım aynı fiyata daha yğksek segmentte ürün toplar mısın bana link atarsan sevinirim toplayıp
  15. mhmetstone

F/P olarak değil de parça kalitesi odaklı topladım fp toplamak istesem zaten o anakartı seçmezdim
  16. mhmetstone

Konu da düzenledim kşngston fury beast ekledim
  17. mhmetstone

Merhaba herkese iyi forumlar kendim araştırarak bir sistem topladım ama intele biraz şans vermek istedim açıkcası. Öncelikle bütçem toplamda 34 max 34500 bunun sadece 30 31 kadarını kasaya gerisini monitöre ayırıcam. Power Supply Anakart Ekran Kartı İşlemci Ram Ssd İşlemci Soğutucu Monitör Bu...
  18. mhmetstone

25k pc toplama önerisi

Evet evet ben de b580 in güncellemeler ile baya iyi olacağını düşünüyorum sebebi de şu 2 k ya alınca fps artışı oluyor 7500f ile darboğaz yapıyor o derece 🤣
  19. mhmetstone

25k pc toplama önerisi

Kankam öncelikle çok teşekkür ediyorum aynı sisteme ben de baktım evet coil whine problemi beni de korkuttu rx7600 de takabiliriz 4060 ti da linkleri dursun elimizde aslındabir de şöyle bir şey yapıp intel arc b580 e de şans vermek istiyorum bir yandan
Geri