Arama sonuçları: *

1. R

Cat7 kablo çok dalgalanma oluyor

Hayır yok
  2. R

Cat7 kablo çok dalgalanma oluyor

Merhabalar , modem ile kasa arasında yaklaşık 8-9 metre mesafe var daha önce wifi adaptör kullanıyordum, internet hızım normalde 100 mbps wifi adaptör ile en fazla 3.5 mb indirme yapabiliyordum. Yeni cat 7 kablo aldım 10 metrelik , taktım . Hız testinde tam hızını veriyor neredeyse ama steam...
  3. R

Minidump anlayan yorum yapabilir mi? RAM sorunu muhtemel mi?

Kesin olarak ram diye bir şey söylenmedi hatta " İşlemcinden kaynaklı bir problem olabilir. " bu tekrar sizin yazdığınız yorumdan biri . Ek olarak ram değişip bu durumun devam etme ihtimali var
  4. R

Minidump anlayan yorum yapabilir mi? RAM sorunu muhtemel mi?

RAM tek 16 GB. Max MHz 5600. 2. slota taktığımda: 4800 - 5600 XMP açık - kapalı fark etmiyor sürekli mavi ekran ya da takılma donma yaşıyorum. 4. slot: Ekrana görüntü gelmiyordu kasanın ışıkları yanıp sönüyor yani enerji gelip gidiyor gibiydi. Tekrar denedim çıkarıp temizledim ekrana görüntü...
  5. R

Memstest86 yeni ramm

Uzun zamandır mavi ekran veren ve hata kodlarında RAM'e dair birçok hata ortaya çıkan ilk test edişimde bir hata bulmayıp birkaç ay sonra tekrar test ettiğimde binlerce hata bulan Memtest86 ve testmem5 sonucunda yeni RAM alıp denemeye karar verdim. Ama yeni RAM alsam bile bu sorunun...
  6. R

Memtest86 binlerce error verdi

Bilgisayar sürekli olarak mavi ekran ya da donarak kendini yeniden başlatıyordu birkaç ay önce RAM testi gibi birçok testi yaptım sorunsuz bir şekilde tamamlamıştı. Testmem5 ile RAM'leri denediğimde XMP kapalı denediğimde Turbo Boost'u BIOS'tan devre dışı bıraktığımda sorunsuz bitirmişti fakat...
  7. R

Ge force experience yüklerken hata alıyorum.

Ge force experience yüklüydü fakat uygulamaya girdiğimde 0x0003 hatası alıyordum daha önce aldığımda ddu ile grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklediğimde düzelmişti bu seferde öyle yapayım dedim her şeyi yaptım iş grafik sürücüyü kurmaya gelince " nvidia install an unknown error has occurred "...
  8. R

Sürekli mavi ekran alıyorum

Biosu sıfırladım
  9. R

bios zaten son sürümde. 5-6 aydır devamlı alıyorum ve bilgisayar 6-7 aylık . 1719932708 Zotac 4070 twin edge
  10. R

https://disk.yandex.com.tr/d/z6jVUKLgrr3xLw Minidump dosyalarını bıraktım sürekli mavi ekran alıyorum yapmadığım test denemediğim yöntem kalmadı hala sorunlar devam ediyor bazen donuyor kalıyor bazen mavi ekran veriyor.
  11. R

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/eCq5CjYkXkyLdQ Minidump bıraktım iki haftadır almıyordum bugün 5 kere aldım yapmadığım test kalmadı ama çözüm bulamıyorum.
  12. R

DISM ve SFC araçlarında şu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor?

Deployment ımage servicing and management tool. Version: Error: 87. The online/cleanup-image/restorehealth option is unknown. For more information, refer to the help by running DISM.exe /? The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
  13. R

İntel fail safe nasıl bulabilirim ?

ASRock B760M pg lightning anakart. BIOS üzerinden Intel fail safe nasıl bulabilirim ya da svıd behavior sekmesini?
  14. R

Aylardır mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar acil yardım

https://disk.yandex.com.tr/d/cOgwI-oIieatIA Yeni minidump :(
  15. R

Başka ram mevcut değil
  16. R

az önce yine dondu yeniden başladı
  17. R

Evet memtest86 ile test etmiştim bir kaç ay önce. 1716833339 Teşekkür ederim, yaptım dediğinizi işe yarar umarım.
  18. R

Kaspersky ile alakası yok daha bugün virüs bulduğu için indirip kurdum 3-4 aydır devam ediyor mavi ekran sorunu ve kaspersky yoktu bugüne kadar. Ekran kartı : ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı
  19. R

3-4 Ayda 3 kere format attım mavi ekran sorunu yüzünden ama değişen hiç bir şey olmadı günlerce uğraştım hala devam ediyor. Bugün iki kere daha hata verdi ondan önce on günde 5-6 kere vermişti minidump dosyasında duruyorlardı ama bugünkü iki hatadan sonra eskileri silindi bugün eklenen ikisi...
  20. R

Rdr2 cloud save sürekli kapanıyor

Home tuşundan girip Cloud saves kısmını etkinleştiriyorum oyundan çıkıp girdikten sonra tekrar bakıyorum kapanıyoe tekrar açıyorum her oyundan çıkıp girdiğimde bunu sürekli açacak mıyım?
Geri