Arama sonuçları: *

1. Ripple

Kendimi Bulmak İçin Ne Yapmalıyım?

Her konuda forum faydalı olmaz ne yazık ki psikolojik sorunlara burda alınan yanıtlar daha olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Tabii herkesin kendi fikri
  2. Ripple

Kendimi Bulmak İçin Ne Yapmalıyım?

Yaş ortalaması 18-20 den fazla olmayan forumda fikir aramaktansa mutlaka psikoloğa gitmelisiniz. Başka hiçbir tavsiyeyi dikkate almadan sadece bunu yapın lütfen. Hiçkimse size profesyonelce doğru cevap veremez.
  3. Ripple

❌İndirim Bitti! Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU 18170 TL🔥🔥🔥

Hem vade farkı ekliyor hem de bu premiuma özel visa indirimi bitmiş sanırım premium olduğum halde bana çıkmadı sepette
  4. Ripple

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Dünden beri yine baktım böyle bir klavye yok resmen. Bunlar yüzünden kabloluya döneceğim :D
  5. Ripple

Temu dan fiyat düzenlemesi ne demek?

Fiyat düzenlemesi şu demek; sen ürünü aldın ve sonra indirime girdi bu durumda düzenleme talep ediyorsun aradaki farkı veriyorlar. Ben denedim ürün daha bana ulaşmadan indirime girmişti iade ettiler aradaki farkı
  6. Ripple

3.5 4k bandından kablosuz klavye öneri lazım (iso, 100%)

Merhaba aynı şekilde bi klavye arayışım var bulursanız haber verir misiniz? Ben %100 iso kablolu klavyeden aula f75e geçtim hayatım karardı kod yazarken aşırı çile oluyor :D O nedenle bunu satıp büyük klavyeye dönücem sakın aynı hata düşmeyin kod yazanlar için imkansız bir klavye
  7. Ripple

🔥İndirim Anker 2K 360° Gece Görüşlü IP Kamera 🔥😱794 TL ( DİP FİYAT)

Arkadaşlar ben konudaki kamerayı aldım kayıt için sd kart gerekiyormuş hangi modeli önerirsiniz şu an indirimde olan var mı?
  8. Ripple

🔥İndirim Selpak 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 32`li 3 AL 2 Öde Tanesi 186TL

Bende de %15 uygulandı yazıyor ama uygulanmış değil sepette 559 görünüyor
  9. Ripple

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html ben buradan indirdim
  10. Ripple

Bence f/p olmuş ben 1400 liraya almama rağmen hiç pişman olmadım. Driver ekranı da detaylı güzel
  11. Ripple

Yok hocam 8kda denemedim açıkçası farkı olacağını sanmıyorum arkadaş 4k dediği için 4kda denedim. 1730371681 Öncesinde kablolu rival 3 kullanıyordum gayet kablolu kadar stabil gördüm bunu da hiçbir sorun yok içiniz rahat olsun
  12. Ripple

Arkadaşlar proyu 4kya alıp valorantta denedim hiçbir sorunla karşılaşmadım denememi isteyen arkadaşların bilgisine @Abevallayoh
  13. Ripple

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Yok denemedim sistemin 2k zaten bir şey anlar mıyım emin değilim pek teknik bilgim yok
  14. Ripple

Valla ben proyu 1400e aldım çıktım hiç takip etmek zorunda kalmadım zamanım daha kıymetli :D bu gün geldi kullanıyorum trde bu fiyata böyle bi mouse imkansız bence
  15. Ripple

henüz sadece bağlantılarını denedim kablolu /bt / 2.4g hepsinde sorunsuz bağlandı. Düşündüğümden çok daha hafif rgb kısmı da hoş duruyor
  16. Ripple

Gümrükten 1 günde geçti benimki, 1 günde de mng teslim etti
  17. Ripple

Benim pro geldi darısı başınıza :)
  18. Ripple

Bence blue switch de olsa alınır bu fiyata. Ondan tereddüt etmeden aldım zaten setup komple beyaz uyumlu olacak. Switchler değiştirilir bu fiyata klavye bulmak zor
  19. Ripple

Aldığın switchlerin link paylaşır mısın ben de switch bakıyorum alternatif
  20. Ripple

Vergisiz 575ti ben yanına 182 liralık bi ürün daha ekledim birlikte vergi dahil 1200 oldu
Top Bottom