Arama sonuçları: *

1. Legadema

Xcloud için Smart TV VPN nasıl kurulur?

2023 model bi Samsung Smart TV satın aldım bölge değişikliği yaparak GAMING HUB özelliğini aktif edip Luna,Xbox gibi Türkiye'de erişimi olmayan özellikleri aktif ettim fakat, Xcloud için VPN her türlü şart halde. Smart TV için ağ üzerinden (Smart TV'de VPN uygulaması olmadığı için) nasıl VPN...
  2. Legadema

Çözüldü✓ Sata SSD aldım BIOSta görünüyor ama Disk Yönetiminde görünmüyor

Depolama Alanları Yönet sekmesinde bir havuz gözüküyorsa havuzu silmek gerekiyor. Havuzu sildikten sonra Disk Yönetimine düştü ve kurulumu yaptım ve sorunu böylece çözmüş oldum yaklaşık olarak 3 saattir bunla uğraşıyordum. Çözümün bu olduğunu belirttikten sonra konu kilit diyebiliriz. İlerde...
  3. Legadema

Windows 11'de "Yönetimsel Araçlar" sekmesi olmadığı için burası olduğunu okudum bunu gönderebiliyorum
  4. Legadema

Yeni bir bilgisayar aldım fakat depolama alanı yetersiz diye dün bir SSD satın aldım. Bugün geldi montajını yaptım ve bilgisayarı açtım. BIOS'a girip kontrol ettiğimde sorunsuz bir şekilde SSD görünüyor orada fakat, bilgisayarın içinde disk yönetiminde göremiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi ve...
  5. Legadema

Mavi Ekran 6600XT-6700 takılı 2 sistemde Display Portlu bağlantı ekran gidip-gelme sorunu

Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için. Uygun flash bellek bulunca yapacağım çünkü testin süresinin uzun olduğunu biliyorum. Fakat aklımı kurcalayan nokta çift ekran kullanırken hdmi baglantılı 1080p ekranda flick yapmaması ama display portta bu sorunu yapıyor olması bana ramden daha ziyade...
  6. Legadema

Mavi Ekran 6600XT-6700 takılı 2 sistemde Display Portlu bağlantı ekran gidip-gelme sorunu

Maalesef senin sorunun konusunda hiçbir fikre sahip değilim üzgünüm 1670949852 Şöyle bırakıyorum buyrun Minidump klasörü Google Drive linki
  7. Legadema

Yine aynı sorun maalesef devam etmekte, bildirmek istedim başka çözüm önerilerini dinlemek isterim
  8. Legadema

Yani bendede sistemi kilitlediği zamanlar olmuştu sen şimdi böyle yazınca hatırladım ama son zamanlarda karşılaşmadım kilitlenme sorunuyla. Gerçekten rahatsız edici bir sorun. 22.1.2 WHQL sürümünü az önce indirip üstte arkadaşın vermiş olduğu yöntemlerle beraber kullanmaya başladım. Sorunu...
  9. Legadema

Ekran belirli belirsiz zamanlarda aç-kapa yapıyor anlık yani siyah ekran oluyor yani yeni açılmış gibi oluyor. Aynı sorunu diğer arkadaşımda yaşadığı için sorunun bizden kaynaklı olmadığını düşündük ve buraya o yüzden konu açtım yardım almak için
  10. Legadema

Eve bugün girdim ve dediklerinizi yaptım. Şu anda flick almadım henüz ama eğer ki aynı sorunu yaşarsam yine bu konu altından bildireceğim. Çünkü spesifik olarak belirli bi zaman aralığında veya zamanda yapmıyor. Tamamen rastgele olan bi sorun. Dediğim gibi karşılaşırsam yine buradan...
  11. Legadema

Yani DDU ile sürümde düşürdüm 3-5 sürüm geriye kadar indim de ne yapayım geçen seneki sürümlerimi deneyeyim çok absürt bi sorun anlam vermekte gerçekten zorluk çekiyorum fikri olan kişilerden de tavsiyeler bekliyorum
  12. Legadema

AMD 6700'lü bir sistem sahibiyim 2 ay civarı bir süre oldu hazır sistem satılan ve ismi bilinen bir siteden aldım. Fakat aldığım günden bu yana display portlu bağlantıda ekran flick sorunu yaşamaktayım. Bunun üzerine şans ki geçtiğimiz haftalarda 1080p hdmi bağlantılı bir ekranı kısa süreliğine...
Geri