Arama sonuçları: *

1. X

İki tane logitech f710

Kusura bakma rahatsız ediyorum, ben yaptım ama aygıt yöneticisin de tek bir gamepad görüyor. Oyuna girdiğimde de iki gamepad görüyor, birini hareket ettirdiğimde diğeri de hareket ediyor.
  2. X

İki tane logitech f710

Direkt taktığım gibi kullanabilir miyim, Program filan kurmama gerek var mı ?
  3. X

İki tane logitech f710

Bir bilgisayara iki tane logitech f710 bağlayabilir miyim? Bağlarsam sıkıntı olur mu ?
  4. X

Logitech f710 Bağlantı Sorunu

1- İki tane logitech f710 gamepadim var ama bir tanesinin alıcısını okumuyor bilgisayar neden olabilir ? Aldığım gibi böyle geldi. 2- Tek nano alıcıyla oyunda iki gamepadi de okudu ama bir kolda tuşa bastığım da diğer kolda da tuşa basmışım gibi algılıyor yardımcı olur musunuz ?
  5. X

Logitech f710 bağlantı sorunu

1- İki tane logitech f710 gamepadim var ama bir tanesinin alıcısı okumuyor neden olabilir ? Aldığım gibi böyle geldi. 2- Tek nano alıcıyla oyunda iki gamepadi de okudu ama bir kolda tuşa bastığım da diğer kolda da tuşa basmışım gibi algılıyor yardımcı olur musunuz ?
  6. X

Logitech f710 gamepad bağlantı sorunu

Denedim ama olmadı. 1 nano alıcıyı takıyorum iki kolu da tek kol gibi görüyor. İkisiyle de oynayabiliyorum çözümü var mı.
  7. X

Logitech f710 iki kol bağlama sorunu

Çözebildiniz mi bende de aynı sorun var arkadaşlar ?
  8. X

Teşekkürler denicem şimdi.
  9. X

1-İki tane logitech f710 kolum var. Bir tanesinin nano alıcısı çalışmıyor neden olabilir. Aldığım gibi taktım ama okumadı. 2- Tek nano alıcıyla iki tane gamepad bağlayabilir miyim ?
  10. X

Çözüldü✓ Logitech f710 gamepad bağlantı sorunu

1- Merhaba iki tane logitech f710 gamepadim var. Sadece bir tanesini okuyor. Ayrı ayrı ikisini okumuyor. Yardımcı olur musunuz ? 2- Tek nano alıcıyla iki tane bağlayabilir miyim ? 3- Yeni aldım ama alıcısını okumuyor. Acaba bendemi bir sıkıntı var.
  11. X

Logitech f710 iki kol bağlama sorunu

Çözebildin mi bende de aynı sorun var ?
  12. X

Çözüldü✓ Logitech F710 Kablosuz Gamepad Bağlantı sorunu

Teşekkürler cevapladığınız için. 1699913939 Son bir sorum olacak tek nano alıcıyı taktığımda ikisini de okuyor. Ama tek bir gamepad gibi okuyor. Bunun çözümü yok mu
  13. X

Tek nano alıcıyla iki tane bağlayabilir miyim ?
  14. X

Merhaba iki tane logitech f710 gamepadim var. Sadece bir tanesini okuyor. Ayrı ayrı ikisini okumuyor. Yardımcı olur musunuz ?
Geri