Arama sonuçları: *

1. shujirea

RTX 4070 SUPER Hazır Sistem 39,999 ₺

4070 Superli sistem 2 hafta önce 36.999 fiyatı vardı. Dolar ve Euro'nun hafif aşağı ivmelenmesinide göze alırsak fırsat değil maalesef.
  2. shujirea

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

Merhabalar, i5 12400F - 4060 Ti 16 GB DDR 16 GB sistemden geçilir mi? Bu upgrade değer mi? 1080p için kullanacağım.
  3. shujirea

ASUS MONITOR MI AOC MONITOR MU

İkiside kaliteli monitör bu ikisi arasında kesin düşünüyorsan seçimini satıcı seçerek yapman lazım. Tavsiyem Amazondur. İtopya monitör muhabbetlerinde biraz kötü.
  4. shujirea

VALORANT SECURE BOOT

güzel indirim kaçırılmaması gerek
  5. shujirea

SteelSeries Nova Pro ve Xbox hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, yaklaşık 3 senedir Cloud 2 kullanıcısıyım kulaklıktan çok memnunum fakat kulak çevresi deri padleri artık dökülmeye başladı ve kaşıntı yapıyor. Markaya güvendiğim için ilk tercihim Alpha S oldu fakat birçok kullanıcı Nova Pro'nun Alpha S'den daha iyi olduğunu söylediler. O yüzden...
  6. shujirea

Superonline 1000mbit bağlantı kopması

Bir ayar yapmadım.
  7. shujirea

Superonline 1000mbit bağlantı kopması

Merhabalar, evimde 1000mbit Turkcell superonline kullanıyorum. Superonline'ın bana sağladığı Wi-Fi 6 ZTE markalı modemi kullanıyorum. Evimde 1 adet access point bulunmakta. Modeme Access point üzerinden yaklaşık 2 tablet 3 telefon bağlı ek olarak 1 adet TV+ kullanıyorum. Problemim anlatmak...
  8. shujirea

❌İndirim Bitti! Vatan 4060 ti sistem 24k

stok yenilendi.
  9. shujirea

Cs2 deki saçmalıklardan bıktım

Arkadaşlar oyunu oynayıp, oyunun içerisinde hatalardan dolayı bir foruma başlık açacak kadar bıktıysanız oyunu bırakabilirsiniz? Bu kadar basit ayrıca belirtmek isterim yaşadığın olay 2013 CS:GO zamanından beri bu oyunda mevcut olan bir şey tamamen tick rate ve ping ile alakalı.
  10. shujirea

Rtx 4060 Ti - İntel i5 12400f Hazır Sistem 24.999

ekran kartı 16 gb olsa tadından yenmezdi...
  11. shujirea

hawk oyuncu koltuğu hediye sistem

Hawkı marka olarak bilemem ama koltukları oldukça dandik ve keriz silkeleme modunda fiyatlandırmalarıyla piyasada hala nasıl var olabiliyorlar aklım almıyor açıkçası. Hawk kötü bir marka DEİL yazmışsın iyi yazmışsın. konuyu açmışsın fiyat fırsat değil bakmamışsın daha o fiyata PSU ve işlemci...
  12. shujirea

hawk oyuncu koltuğu hediye sistem

Hawk kimdir? Sandalye yapıp pahalıya satmaktan başka ne yapar? Buradan sistem aldıktan sonra eğer arızalı çıkarsa nasıl çözecekler? Diyelim işlemci bozuk çıktı yada arızalı ürünün arkasında duracak mı? alışveriş yapmadan evvel bunları düşün.
  13. shujirea

Ekran kartı aldım ama hala fps değerlim yükselmedi

Hangi oyunlarda test ediyorsunuz?
  14. shujirea

Ne kadara satmam gerek?

14-15 arası satabilirsin.
  15. shujirea

İnternet konusunda yardımınıza ihtiyacım var

hastanenin yanında evler mevcut orda Wi-Fi ağlarını görebiliyorum ama kendinelerine nasıl ulaşırım imkansız sanırım. Bu işler için bir cihaz var mı satın alabileceğim? hattı takıp modem gibi kullanabileceğim telefonum iPhone XR muhtemelen kötü çekmesi ve bağlantı kopması yaşamamın sebebide...
  16. shujirea

İnternet konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar, ben kanser hastasıyım yarın 02.07.24 tarihinde hastaneye ilik nakli için yatışım yapılacak. Hastanede en iyi ihtimalle 4.5 hafta yatıcağım. Hastanenin kendi interneti maalesef 1.5 Mbit internet var ve bağlantı sürekli kopmalar yaşanıyor WhatsApp mesajlarım bile gönderdikten...
  17. shujirea

🔥İndirim Stanley Termoslarda %15 İndirim🔥

Dolar kuru 29.15, Kasım ayında 0.47 Stanley Trigger action termosu 650 TL ye trendyoldan kuponsuz aldım. Şu anda dolar kuru 32.20 1200 TL aynı ürün yani 1e1 koymuş ürün dolar kuru sadece 3 lira gibi bir artış sergilemesine rağmen bu ürün 1e1 koymuş. Gerçek bir indirim mi siz düşünün iyi forumlar.
  18. shujirea

Logitech Superlight pro x tekerlek ve garanti problemi

Kronik sorunu olduğunu bildikleri için muhtemelen tekrar yenisini göndericeklerini tahmin ediyorum. Bakalım süreci buraya yazacağım eğer yazmazsam birisi hortlatırsa sevinirim. Teşekkür ediyorum yardımcı yorumun için umarım halledilirde gerek kalmaz başka işlere uğraşmaya şu anda mouse...
Top Bottom