Arama sonuçları: *

• Users: mettt
  • Order by date
  1. M

Gigabyte X670E AORUS PRO X

bende de asrock x670e pro rs var , eğer para ile bi sıkıntın yoksa değer ama diğer türlü değmez diye düşünüyorum.
  2. M

Gamepass PC - Senelik,ömürlük satılık hesap. (online ea ve ubisoft geçerli)

aldım bir süredir kullanıyorum ama memnun değilim. sadece gamepass var, ubi ve ea yok. Belirli bir süreden sonra da oyundan düşüyorsun . Hesaplar banlanıyor, yeni üyelik bilgilerini giriyorsun vs vs . Kampanya filan olsa 150 aşağıya düşse direkt alıcam.
  3. M

kullanan arkadaşlar var aramızda :DD valla inanması güç ama senelik satış yapan siteler dahi var .Var mıdır site önerisi yapabilecek olan veya yorum yapan arkadaşlar nereden aldı ?
  4. M

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere malum gamepass aylık 150 küsür oldu. 1 senelik hatta ömürlük gamepass satan siteler var fakat hangisi güvenilir bilemedim .Var mıdır daha önce bu sitelerden alış veriş yapan ya da bilgisi yardımcı olabilecek ?
  5. M

Windows 11 Pro OEM key(almak mı yoksa bir şekilde bedava temin etmek mi??)

Bu ve benzeri yöntemleri kullanıcam, 100 tl verilen keyler ile arasında fark olduğunu düşünmüyorum . Cevap veren herkese teşekkür ederim .
  6. M

Windows 11 Pro OEM key(almak mı yoksa bir şekilde bedava temin etmek mi??)

Para verilip 100 tl civarında oem key almak mı yoksa bir şekilde key bulmak mı ? Anlayamadığım şey 100 liraya zaten orjinal key olmaz , bir şekilde bulunan oem key ile aktivasyonu yapmanın her hangi bir zararı var mıdır? Yoksa eğer key paylaşabilecek olan veya yönlendirme sağlayacak arkadaşlar...
  7. M

❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

A950 4K alıcam ama tek soru işaretim elimin büyük olması. Bu mouse küçük mü acaba arkadaşlar büyük el için var mı bilgisi ve kullanıcı yorumu olan ?
  8. M

🔥İndirim Eti Topkek 24 Adet 84₺🔥🔥Stokta

Aldım hocam, eyvallah.
  9. M

₺6,053 - ASRock B650 LiveMixer (Newegg)

Benimde tam olarak merak ettiğim bu :)) tr fiyatına göre resmen Bedava
  10. M

₺6,053 - ASRock B650 LiveMixer (Newegg)

Neweggden daha önce ürün alan var mıdır ? Sipariş sonrası ekstra masraf, ücret dolabiliyor mu ?gümrükte takılma ekstra ücret talep edilme durumu bar mıdır? Genel olarak bir çok ürün tr piyasasına göre bayağı uygun çünkü
  11. M

❌İndirim Bitti! Phanteks Eclipse P360A Siyah Kasa 1525,13 TL

Sitede başka kasalarda da indirim gözüküyor. İndirimde olan kasalar hakkında bilgisi, önerisi olan var mıdır?Kasa arayışındayım bende
  12. M

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör 10999 TL

3-4 gündür kullanıyorum gayet memnunum.Ölü piksel, ışık sızması ve ghosting şansıma çıkmadı.
  13. M

Sistem önerisi (GALAX SG 1-Click OC GeForce RTX4080 alındı)

Selam arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim üzere ekran kartı hariç, sistem oluşturmak için parça arayışım var. Donanımı takip ediyorum fakat eminim ki benden bilgisi de, pazara hakimiyeti de daha fazla olan arkadaşlarımız var. İleriye dönük olması adına psu 850 wattan aşağı düşünmüyorum...
  14. M

🔥İndirim Asus Rog 850G 850w PSU 4714 TL

Baktım ama bi ibare göremedim PCIe 5.0 değil sanırım ürün .850 watt psu arayaşım var marka ve fiyat iyi geldi ama 5.0 olması veya olmaması ne kadar önemli bilemedim .
  15. M

Vatan Bilgisayar -Seçili Bilgisayar Parçalarında Sepette %15 İndirim

İnanılmaz bindirim var ..dün %15 indirim olan ürün , bugün %29 indirimde ama tutar dünkü ile aynı.Aldanmayın dostlar dikkat
  16. M

MSI G274QPF-QD bu modeli ile karıştırmışım, my bad.
  17. M

QD modeli değil sanırım
  18. M

WraithEsports İndirimleri 🔥🔥🔥

m3 4k'nın connectgame'deki fiyatını hatırlayanlar var mı arkadaşlar ?
  19. M

steam dolarlı indirimler başladı

Mena filan da hikaye bütün oyunlar usa bölgesi üzerinden fiyatlandırılmış.
  20. M

🔥İndirim Haluk Aydın Kuruyemişlerde %35 İndirim🔥

Sürekli alış veriş yaptığım yer , tavsiye ederim .
Geri