Arama sonuçları: *

1. O

Kasa Çalışıyor Ekran Gelmiyor

az önce denedi yanlış yapmadıysa eğer
  2. O

sürekli dönen fanlarda dediğiniz şekilde anlaşılabilir durum evet
  3. O

ekran kartı fanları dönmeyebilir diğerleri işeyarar bilgiler olur çözüm sürecinde ben 3 kere yaşadım her şey normal gibi görünüyordu no signaldi ama birinde işlemci ikisinde anakart yanmış 1777474750 arkadaşın ilettiklerini denediysen geriye donanımsal mevzular kalıyor kasaya hiç dokunmayayım...
  4. O

AOC 24G4HA VS MAG 244F

ktc modelini bikaç yerde daha duydum paneli nasıl bunların hocam
  5. O

biraz daha detaylı anlatayım ben arkadaşın dediğini pc yi kapat komple fişini de çek daha sonra statik elektrik olmasın diye güç tuşuna 5 6 kere bas sonra ramlerden birini sök dene olmazsa aynı işlemi diğer ram için yap o da olmazsa tekrar kapat pc yi bios pilini sök 5 10 dk bekle tak tekrar...
  6. O

anakartının modeli ne ona göre ışık için nereye bakacağını ya da uyarı ledleri var mı ona bakayım tüm parçalardan olabilir söylediğin durum 1777474028 cmostan sonra biraz bekle normal açıldığı gibi hemen açılmaz düzelirse de parçaları tanıması lazım
  7. O

Asus prime 9070xt 35426 tl alınır mı?

9070 düz model bu xt değil https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html aarkadaşın bahsettiği xfx modeli bu
  8. O

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ilgilenen varsa 2c gelmiş siyah...
  9. O

55-60 k taksitli laptop önerisi

onu kaçırmışım sanırım ben bu yazdığındaki 2k olayı ne tam olarak ufak bi bilgi alabilir miyim
  10. O

55-60 k taksitli laptop önerisi

başka bi laptoba mı bakıyorsun bilmiyorum ama arkadaşın attığı omenda işlemci Intel Core Ultra 5 225H senin yazdığında AMD Ryzen AI 7-350
  11. O

RTX 5060 Ti İçin Sessiz /PSU/ Seçimi?

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-1000p-1000w-80-platinum-full-moduler-gaming-power-supply-90ye00w1-b0na00-fiyati-77713/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.29.9 aldım geçen hafta herhangi bi şikayetim yok şu anlık...
  12. O

Amazon Fırsatı: 63K'lık Sistem ve Hediye Paketi

https://www.incehesap.com/thunder-spark-oem-paket-fiyati-76080/ bu daha mantıklı gibi sanki 1777451992 özelleştirme imkanın da var
  13. O

Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

deneyebileceğin zaman dener eklersin buraya diğer arkadaşlara da yardımı olur düşüce açısından
  14. O

ondan da olmayabilir kapatmak zorunda kalırsan denersin şu an problem yoksa
  15. O

tek slot olarak deneme imkanın var mı ramlerden birindeyse sorun anlamış oluruz ya da soketteyse
  16. O

hd tune da yazma hızı çok altlarda dolanıyo yanlış görmediysem ssd biraz fazla dolu biraz boşaltıp denedin mi hiç ondan da olabilir 1777390323 bir de ram tek slot mu şu an 1777390522 format attığını söylemişsin aslında doluluğu görünce aklımdan gitmiş ondan da değildir o zaman
  17. O

9700x 105w tdp ayarlanmıyor

çok da önemli değil artık arkadaşım daha düşük segment bi am5 sistem topluyordu ucuza anlaştık ona vereceğim hem desteğim olsun
  18. O

9700x 105w tdp ayarlanmıyor

Asus ROG X870-F aldım gelince onda deneyeceğiz artık
  19. O

Nyota ultra ve lian li tl lcd uyumu

egzoza normal nyota aldım bu şekilde duruyor merak edersen
Geri