Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Bestway Bahçe Havuzu 5,199₺ !!!

Müşteri temsilcisi ile görüştüm bir sorun yok ürün satışta diyor. Büyük paket olduğu için adresinize gönderiliyor diyor saçmalıyorlar. Alamadık yani
  2. C

Çözüldü✓ 13500 ve 3060ti için PSU tercihi

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemimde kullandığım power supply deepcool 750w Power 12v kanalında yetersiz kalıyordu sistem yükteyken 12v vermek yerine 11.310v düşüyordu sistemde kasma oluyordu ürünü Servise gönderdim iade aldılar yerine alacağım ürün konusunda bana yardımcı olabilirseniz...
  3. C

Lenovo log laptop için 1 tb SSD önerisi

Sizin bilgisayarın desteği Up to two drives, 2x M.2 SSD • M.2 2242 SSD up to 1TB 1709565131 Two M.2 slots • One M.2 2242 PCIe 4.0 x4 slot • One M.2 2280 PCIe 4.0 x4 slot
  4. C

Bu monitörün fiyatı 40.000 ₺!

Monitörün kullanıcısı olarak yazma gereği duydum monitörün özel soğutma sistemi var bu sayede oled yanıkları önüne geçilmiş özel yazılımı sayesinde pixel temizleme yaptırabiliyorsunuz. En büyük farkı oled olmasının yanında 240hz ve 0.03 MS olmasıdır ben kendi adıma şunu diyebilirim efsane bir...
  5. C

Windows 11 21H2 Sürümünü Nereden Bulabilirim?

Aşağıdaki linke tıklayıp Microsoft'un kendi sitesinden indirme aracını indirip ihtiyacın olan ISO dosyasını bilgisayarına indirebilirsin. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  6. C

Bilgisayarım hoparlörü görmüyor acil yardım

Sistemi hazır almışsanız satın aldığınız firmaya kasayı vermeniz gerekecek eğer kasayı göndermek istemiyorsanız bu ses sorunu yüzünden uğraşmak ve beklemek istemiyorsanız bir tane USB ses kartı satın alın ucuzlarından işinizi görür idare edersiniz. müsait bir vaktiniz olursa o zaman garantiye...
  7. C

Bilgisayarım hoparlörü görmüyor acil yardım

Dostum tüm driverleri yükleyip bu kadar format atıp seçili ses aygıtını seçmene rağmen dönmüyorsa Ses çipsetinde veya güney köprüsünde arıza olabilir iletişim kuramıyordur. Servise gönder muhtemelen anakart değişecek.
  8. C

Çözüldü✓ Parlak Panele sahip glossy monitör arıyorum

Arkadaşlar merhaba, 27" ve 34" arası 4K mat olmayan parlak (glossy) panele sahip monitör arıyorum. hızı 60hz üstü tepki süresi en fazla 5ms Çok araştırdım ama hiçbir sitede panelin mat mı parlak mı olduğu yazmıyor. daha önce kullanıdığım monitörün adını aşağıya yazıyorum önceki monitörüm fullhd...
Geri