Arama sonuçları: *

1. J

🔥İndirim Next 50 İnç 4K Google TV 11.499 TL

link atar mısın
  2. J

Sarı site yorum sistemi (Chrome uzantısı)

Teşekkürler, evet bende çoğu zaman mobilden kullanıyorum. Hitap edilen kitle 18-40 yaş aralığı aslında. Bu sınır dışındakiler dediğiniz gibi uzantıyı ekleyemez. Sistem ilan numarasına bağlı şekilde çalıştığı için ek bir mobil uygulama geliştirerekte çözüm bulunabilir ancak şu an için...
  3. J

İade kabul olmuyor çok saçma!!

PS için bilmiyorum ancak ben Philips tv aldım hb üzerinden. Ürün arızalı çıktı. Bölgemdeki yetkili satıcıya ulaştım, tv'yi gelip götürdüler. Problemli olduğunu dair belge verdiler. Ona rağmen sorun oldu hatta. 2024 ocak ayında thy başvurusu yaptım temmuz ayında sonuçlandı. Sonra satıcıda itiraz...
  4. J

İade kabul olmuyor çok saçma!!

Teknolojik üründe ürünün kendisinde bile arıza çıksa iade yok maalesef. Yetkili satıcıdan belge alacaksınız. THY başvurusu 3-4 ayda sonuçlanır. Sonra da uğraştırmak isterlerse haklı çıksanız bile karşı dava açarlar öyle uzar gider. En mantıklısı dedikleri gibi iade onayı almak
  5. J

Evet, çalışmaz. Bu uzantı sadece chrome tarayıcısında çalışmak üzere tasarlandı
  6. J

yorum sistemi yok, bu uzantı sayesinde artık var :) 1726725005 soru sistemi sadece alışveriş kategorisinde var. bu uzantı sayesinde emlak/vasıta vb. kategori bağımsız yorum yapılabilir
  7. J

Teşekkürler. Kullanıp değerlendirirseniz daha da geliştirebilirim
  8. J

Teşekkürler, şu an reklam için bütçe kısıtlı. Bu gibi platformlara yazıyorum. Gören, duyan kullandıkça yaygınlaşacaktır
  9. J

Merhabalar, Sarı sitede bulunan ilanlara yorum yapılabilmesi adına bir chrome uzantısı geliştirdim. İlan detayına girdikten sonra otomatik olarak sağ tarafta bir yorum bölümü açılacak. Buradan yorumları görüntüleyebilir ve yorum yazabilirsiniz. Uzantı adresi...
  10. J

Bu yaştan sonra boşuna mı yazılım ile uğraşıyorum?

Bölümü okumazsan kurumsal firmalara giremezsin. 18 yaşta bi sıkıntı yok daha dur bismillah 😂
  11. J

DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

zaten kaçtı ? neden iade etmek istiyosunuz?
  12. J

Bankadan Altın Alınır Mı

hocam onun garantisini kimse veremez. çıkar dediler indi, iner dediler çıktı. ama her türlü TL'den kalmaktan iyidir
  13. J

Bankadan Altın Alınır Mı

Hırsızlık ihtimaline karşı bankadan almak iyidir. Öyle bir dert yoksa fiziki olarak almak biraz daha karlı olur YTD.
  14. J

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Akko 3084B Plus RGB 🔥🔥 1.088,55 TL

Aynen bende de bu şekilde fiyat
  15. J

Araba fiyatları düşer mi ?

2024 yılında bayilerin sıfır faiz veya düşük faiz oranıyla kredi dahi vereceği söyleniyor sıfır araç için
  16. J

🔥İndirim Xiaomi Pro Wifi Güclendirici 279₺🔥

Bedava olsa kullanılmaz ilk defa bi xiaomi ürününden memnun olmadım
  17. J

Sistem tavsiyesi max 30K

Teşekkürler, ekran kartı bi fark göremedim ayırt edici bir özelliği var mı? Kasa’da psu dahil mi biliyor musunuz?
  18. J

Sistem tavsiyesi max 30K

Güncel
  19. J

🔥İndirim Colorful B760M-K DDR5 2999 TL B760M PLUS 3799 TL

Plus i5 13400f işlemci ile uygun mu acaba?
Geri