Arama sonuçları: *

1. T

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

bence ben v2 pro ya geçerdim çünkü ss nova 5 cidden tak çalıştır bir kulaklık değil ama atmış olduğum görseldeki gibi hger bir uygulamaya ayrı ayrı ses profili yapabilmek gerçekten çok iyi . Oyunu fps duyabilirken aynı zamanda müziği daha baslı duyabilir DC den gelen sesleri ise daha net...
  2. T

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

biraz geç gördüm evet kanka fullediğinde tamamen sadece kulaklığın sesiyle duyabiliceğin sesi veriyor ama v2 ile neredeyse aynı kulvarda
  3. T

6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Steelseries nova 5 önerebilirim ama tak çalıştır bir kulaklık değil EQ ayarları yapılması gerek bir kulaklık ama razer BS v2 den sonra geçilmez 6-7k bandında blackshark v2 pro daha iyidir bence .
  4. T

🔥İndirim KTC H25T7 200HZ Monitör 🔥3.899₺

İnşallah güzel bir sistem toplar alırsın brom kolay gelsin şimdiden kdfmdkf
  5. T

Elbette 2k 27 inch için daha ideal olur ama pikselleri görebilmek bana çok abartı geliyor ya da o pikselleri bir kez görüp rahatsız olmak lazım gibi , ben grafikerim 27 inch 4 yıl kullandım o durumu hiç hissetmedim yani detaylıca tasarım yaparken dahi yaşamadım mkdfmkdf . Hatta 27 inchten sonra...
  6. T

O nasıl oluyor kanka ben anlamadım evet pikseller büyük olabilir ama sayılacak kadar göze battığını sanmıyorum ki yıllarca 27 inch msi ekran kullandım onun için 30 cm mesafeden bakmak lazım bence jndfnjdfd
  7. T

Bilgisayarım çok ısınıyor

İşlemci soğutucunun altındaki etiketi çıkarmadın mı acaba ? ya termal macunun yok ya da soğutucunun altındaki etiketi çıkarmamış olabilirsin
  8. T

❌İndirim Bitti! Asus a32 plus 5470TL +69 TL kargo

NZXT gibi görünüyor aslında
  9. T

Ekran Kartı Tavsiyesi: RX9060XT Almalı mıyım?

Bana kalırsa 5060 ti 8 ya da düz 5060 almak yerine 9060xt 16 almak daha mantıklı ama 5060 ti 16 gb alacak paran varsa 5060 ti 16 al derim
  10. T

Çözüldü✓ 5070 ALINIR MI 5070 Tİ MI ZORLANIR

Bunu hangi bilgiye dayanarak söyledin kanka , 5060 ti 16 bile destekliyor az destekli sallayın
  11. T

ATK BATTLE AXE PRO alınır mı?

Tam da bunu yazmaya girmiştim tamamen doğru teknoloji birazda şans işidir . Bugüne bugün çoğu köklü markaların bir cihazını kullanırken sorun yaşayan da var hiç yaşamayan da var . Ben 4 5 aydır atk battle Axe pro kullanıyorum gayet mükemmel bir ürün . Xbox 9. nesil e kıyasla fazladan tuşları...
  12. T

AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci için 5 6k bandında sıvı soğutma önerisi (beyaz)

Sıvı soğutucu olmak zorunda değilse Thermalright Phantom Spirit al geç derim her türlü oyunda 68 dereceyi geçtiğini görmedim 7800x3d kullanıyorum
  13. T

Barracuda pro VS Nova 5 VS Kraken v4

Her şey yaptığın gibi kalıyor, PC de yaptığın ayarları telefon uygulamasında da görebiliyorsun evet ama EQ ayarlarıyla oynayamıyorsun yani dalgalarıyla . Sadece profilleri değiştirebiliyorsun. kendisi aşırı hafif . Ben bundan önce corsair void elite kullanıyordum ona göre cidden hafif kafa...
  14. T

Şöyle bir sonar kısmı ar her bir sese ait ayrı bir EQ ayarı var . Yani şarkı dinlerken daha baslı , Dc ise daha konuşmalar daha net . Oyun profilleri girdiğim oyuna göre girerken değiştiriyorum . Gerçekten EQ ayarları güzel ve uğraşman gerek uğraşmazsan cidden kötü kulaklık. Ben ilk kullanmaya...
  15. T

Nova 5 aktif olarak 2 aydır kullanıyorum , kulaklık öyle tak çalıştır bir kulaklık değil . Kulaklık EQ ayarı yapılması kesinlikle gerekiyor . yoksa fabrika ayarları çok kötü .
  16. T

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

Bende 7800x3d var bu soğutucuyu kullanıyorum brave 15 sekme açık 43 derece şuan .
  17. T

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Heh evet v2 pro da bir tercih etmeme sebebimde menteşesinin her kullanıcıda patlak vermesi . ben kafamda kulaklığı her an kırılabilir niyetine kullanmak istemiyordum . SS seni üzmez ama fabrika ayarları çöp SS GG i net kurup ayarlar yapman şart
  18. T

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

barracuda bana tatmin edici gelmedi , ben blackshark v2 pro , corsair hs80 ve nova 5 arasında kalmıştım diğer ikisi 6 7k larda gezdiği için nova 5 aldım
Geri