Arama sonuçları: *

1. F

2 klavye arasında kaldım yardım

knk fiyatı aşırı yüksek bana göre max 2500 çıkıyo bende
  2. F

2 klavye arasında kaldım yardım

Corsair K60 PRO TKL ile Asus ROG Strix Scope Deluxe arasında kadlım klavyeden anlayanlar yardım ederse sevinirim tkl veya tam klavye olmasının önemi yok hangisini önerirsiniz
  3. F

1600tl razer blackwidow v3 tkl alınır mı?

attığınız klavyelerde sadece akkonunki keycapsları ışık geçiriyo rica etsem keycapslerden ışık geçiren 2kyı geçmiycek 1600 civarı klavye önerirmisin 1701016445 keycapsleri ışık geçiren önerin demeyi unutmuşum başta özür keycapsleri ışık geçiren olsun demeyi unuşum başta özür
  4. F

1600tl razer blackwidow v3 tkl alınır mı?

1701015185 bu fiyata tkl hangi klavyeyi önerirsiniz
  5. F

numpadsiz mini klavye önerisi

razer blackwidow v3 tenkeyless buna bakabilirsin
  6. F

havit klavye alınır mı alınırsa hangisini tercih etmeliyim

https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-pm-HBC000055P2MR?magaza=HAVIT
  7. F

Havit gamenote KB884l rgb mekanik klavye

hangi keycapsi aldın link atarmısın
  8. F

knk geldiğinden beri deneyimin nasık oldu güzelmi alınır mı? 1699713100 bide klavye keycapsleri lazer kesim olmadığı için aydınlatma harfleri göstermiyoya kötü oluyomu
  9. F

Klavye önerisi 2000tl

bence bence kalite olarak switch olarak ve özelleştirilebilir olması bana göre diğerlerinden daha önde tek dez avantaşı lazer kesim tuş takımının olmaması
  10. F

Bu mouse alınır mı öneriyorlar çok ucuzmuş sanırım.

sen hangi mouseyi almayı düşünüyon 1699662530 hangi mouseye bakıyosun 1699662532 hangi mouseye bakıyosun
  11. F

bilmiyorum ben iade ediceğimi düşünmüyorum ama iade edicek olsamda belki süresi uzar ama iade ederim
  12. F

ben hiç ürün yollamama gibi bir şikayet görmedim sadece biraz yoğunluktan dolayı geç cevap verip geç ilgileniyolarmış zaten adres bilgileri vs var istanbulda
  13. F

bende sipariş ettim edindiğim bilgilere göre baya iyi diyolar
  14. F

Klavye önerisi 2000tl

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-769677831
  15. F

beyler bende almayı düşünüyorumda keycaps işini nasıl yaptınız hangisini aldınız her keycaps uyumlu mu?
  16. F

Kablosuz mouse önerisi

forumdaki çoğu kişide aldı indirimde normalde 2300 tl
  17. F

Kablosuz mouse önerisi

https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-m3-kablosuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-beyaz-1
  18. F

Max 1800 tl bütçe klavye önerisi

havit gamenote kb884 bu modeli duydunmu forumda baya kişi konuşuyoda kararsız kaldım
  19. F

Max 1800 tl bütçe klavye önerisi

amazondan olursa sıkıntı yok
  20. F

1k klavye önerisi sessiz switch

Havit Gamenote Kb884l bu klavye nasıl sizce bumu yoksa Dierya dk61e mi
Geri